Valaki ma éjjel zuglo/köbánya kke?
Sziasztok, szívesen csatlakoznék lányhoz vagy párokhoz, 100km-es körzetben az utazás nem probléma
Hetero, nem dohányzó férfit keresek 35 éves korig, hetero hármasra. Hétvégére. Nem levelezni szeretnék. Nem az ország másik végéből
Sziasztok! Mostanában ráérő pár vagy pasi egy kis kalandra?
Mezőkövesd kőrnyékén? Nők? Párok?
Népliget környéke? Igényes?
Szépvölgyin mostanában pár, vagy hölgy, akit érdekelne egy ápolt, kemény fasz....
Sziasztok! Békásmegyeri gloryban mostanában valaki?
Sziasztoj! XI. kerületben ma este, vagy holnap hölgynek, párnak lenne kedve találkozni?
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Budapesten az Etele úton nincs valakinek kedve most egy gyors cumi hoz?
Két férfi csinos sub nőt keres.
Bükfürdőn keresünk pasit párt ma holnap. Mi ötvenes molett pár. Enyhe bi ok.
Ma vagy holnap estére pár órára enyhe bi pasi beszállót keresünk Kiskunlacháza közelében . 35-50 és között, vidám, ápolt, sportos. Nálunk.
Telkiben az MLSZ nél valaki közös hokira?
Ma este Tatabánya M0 Nagytarcsa környékén kamionos kalandra nőt, párt keresnék.
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Szombat este párhoz csatlakoznék lehetőleg Kecskeméten vagy a környékén. Ha csak nézőt szeretnétek vagy csak két farkat szeretne szopni a hölgy tag arra is vevő lennék. Viber, Google chat van a gyorsabb és egyszerűbb kommunikáció miatt.
Uraim egy kihívást ajánlok,a nejemet kellene meg hóditani Pénteken este egy discóban.
Egy kis segítség hozzá:Min 175 magas átlagos vagy sportos testalkat,25 -45 év.
Neki az előre leszervezett szex nem az erőssége ezért a spontenalitásra alapozunk.
Egy kis segítség hozzá:Min 175 magas átlagos vagy sportos testalkat,25 -45 év.
Neki az előre leszervezett szex nem az erőssége ezért a spontenalitásra alapozunk.
Sziasztok! 30-as ápolt férfit keresek Hatvan és környékén, aki szívesen megdugna egy milfet úgy, hogy videóra veszem a férjemnek. Fényképes emaileket várok.
Debrecen Hajdúszoboszló vonalon cumiznék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok a héten egyik estére18óra-24óra között (amelyik nap nektek megfelelő) keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet

naphal

Sylvie-Imy