46é.Szombathelyi pasi keres hétvégére egy buja tabuktól mente Lányt vagy Nőt.Aki volna olyan szíves,hogy análisan teljesen ki készítsen.Strap-on szex érdekelne elsősorban amikor Én lehetnék Női szerepben akit megdugnál a felcsatolhatóddal.
Sziasztok!
Szombaton megyek haza Budapestre koradélután Szolnokról. Gyors alkalmit keresek legfőképp közös maszt/recsi vagy nudizás érdekelne. Hölgyek esetében szex is. Fontos csak és kizárólag ápolt tiszta nemibakoktol mentes partnert keresek. Autóban vagy szabadban esetleg reptéren a kofutóvégén, de a legjobb lenne ha lenne helyed.
Rólam : 31 éves kopasz kékszemű nagy ajkú helyes pasi vagyok. Izmosabb/sportos minimális zsírral(nem dagadt).
Ha valaki hasonlót keres és alkalmas az időpont kérem keressen meg privátban.
Szombaton megyek haza Budapestre koradélután Szolnokról. Gyors alkalmit keresek legfőképp közös maszt/recsi vagy nudizás érdekelne. Hölgyek esetében szex is. Fontos csak és kizárólag ápolt tiszta nemibakoktol mentes partnert keresek. Autóban vagy szabadban esetleg reptéren a kofutóvégén, de a legjobb lenne ha lenne helyed.
Rólam : 31 éves kopasz kékszemű nagy ajkú helyes pasi vagyok. Izmosabb/sportos minimális zsírral(nem dagadt).
Ha valaki hasonlót keres és alkalmas az időpont kérem keressen meg privátban.
Hello! Ma este valaki közös maszti Budán? Írj privátba…
Jól esne!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok ! Ma valakinek nem esne jól egy szopás ? Le vezetni a mai feszültséget? smile 9-8 kerület körül ?
23 éves bi passzív srác vagyok
23 éves bi passzív srác vagyok
Sziasztok!

Estét.
Szépvölgyire hölgy, pár tervezi feljönni?
Szépvölgyire hölgy, pár tervezi feljönni?

Pilis , Monor környéke hölgy partnert keresek éjszakára ! Párhoz is csatlakozom 3 ként
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Ma estére keresek fiút vagy párt
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod)
Ugyan rövid az idő, de hát ha. 2-3 nem dohányzó férfit keresek szombat estére. Baranya, Tolna, Somogy megyékből
Sziasztok!
Pàrt keresek, akàr alkalmilag is.
Pàrt keresek, akàr alkalmilag is.
Sziasztok, holnap hajnalban indul a repülőm, de ma este már Pesten vagyok, ha esetleg délután, este egy kedves pár, hölgy fogadna… annak nagyon tudnék örülni… cserébe szívesen megmasszírozom….természetesen párnál, mindkét tagot..
Debrecenben ma cumiznék hely megoldható diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Gyere szopni hejem van Pesten v szopatni teljes diszkréció adott és elvárt
Ma este 6 körül debreceneben cumiznék hely megoldható, gyere el cumiztass meg utána mindenki menne dolgára ápolt diszkrét macis pasi vagyok.
Ma estére keresünk hármas játékra értelmes srácot. Tatabánya Turul. Kérlek olvass adatlapot, fotó nélkül NEM talizunk senkivel. Elegünk van a bemutatkozásban igényes, 86 kilós emberekből akik a valóságban 120 kilós, gumipapucsos, kifakult polójú dinnyeárus. Nem értem, hogy miért nem lehet vállalni magunkat! Köszönöm!