balatonboglár környékén hölgy? hely van
Belevaló férfias pasit keresnék egy kis esti kalandra..belváros

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék! Adatlap kitöltve!
Utazni tudok!!
Utazni tudok!!

Ma délután kora este Veresegyház vagy környékén kis kalandra valaki? Esetleg pár?
Szegeden ma-holnap szintén kanos srác? Mindenre nyitott, sportos, bi-férfias srác vagyok, hely ok.
holnap 10-16 óra közt keresek nőt vagy párt
34 éves vagyok, 18 centis, vastag farokkal, tabuk nélkül, sok év tapasztalattal a domináns oldalon
nálam, nálatok, vagy köztes helyen is összefuthatunk Budapesten.
34 éves vagyok, 18 centis, vastag farokkal, tabuk nélkül, sok év tapasztalattal a domináns oldalon

nálam, nálatok, vagy köztes helyen is összefuthatunk Budapesten.
Holnap estére Bp-en szeretőmmel közösen szívesen látunk 3. beszállót hölgy személyében, akár csak csendes megfigyelőként is, Vecsés környékén. Női biszex rendben van. Alapból sportos, ápolt, mindketten diplomás emberek vagyunk. Anál kedvelők

Sziasztok! Nyíradonyból vagy közeléből valaki? Diszkréció fontos!! Írj privátban
Szegeden ma-holnap szintén kanos srác? Mindenre nyitott, sportos, bi-férfias srác vagyok, hely ok.
16:00-kor 9 kerben 20 cm koruli aktiv van szexy csoke csajomnak? Viber kell
Sziasztok fiúk!
Laza, izgalmas randi és kaland vár rád!
Aktív pasikat várok.
Írj privátban, ne hagyd ki!
Laza, izgalmas randi és kaland vár rád!
Aktív pasikat várok.
Írj privátban, ne hagyd ki!
Sziasztok! 36 éves igényes potens tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok! Szívesen fogadnék párt vagy hölgyet mai nap 16 órától 19oráig Székesfehérváron! Képeim videóm vannak az adatlapodon! Üdv
Dombovar - Kaposvar kozott? Mostanaban?
Sziasztok 19. Kerület kornyeken keresnek valakit aki szivesen leszopna, 23 vagyok vekony alkat 15 cm farkam van
elso sorban not keresek de nyitott vagyok bi kalandra is

Ma akár napközben megélhetjük vágyaitokat, álmautokat. Nővel, párral találkoznék hetero alapon. Mondjátok el, mire vagytok és csináljuk meg! Akarok és merek is találkozni
Mostanában valaki? Helyem van.
Jó reggelt! Ma reggel hölgyet fogadnék csendes lakásomban Gödöllőn! Várom leveled! Köszönöm!