Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van diszkréció higiénia fontos
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Mostanra keresek Nőt szexre ujpesten
Sziasztok!
Ma esti órákban szívesen lennék hölgy, vagy pár partnere. Hellyel rendelkező (de akár utazni is tudó) 36 éves pasi vagyok Budapestről, a II. Kerületből. Akik látnak bennem fantáziát és szívesen elöltenének velem pár túlfűtött órát, várom privát megkeresését.
Üdv
Nyelvmester
Ma esti órákban szívesen lennék hölgy, vagy pár partnere. Hellyel rendelkező (de akár utazni is tudó) 36 éves pasi vagyok Budapestről, a II. Kerületből. Akik látnak bennem fantáziát és szívesen elöltenének velem pár túlfűtött órát, várom privát megkeresését.
Üdv
Nyelvmester
Sziasztok.Ma egész este,éjjel várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(pisi szex is ok!!!!“”””
Sziasztok 37/43 hetero pàr vagyunk néger pasit keresünk feleség kényeztetésére ha valaki ismer ilyen pasit irjon privàtba
Párokkal, férfiakkal ismerkednék Bp.
Zalaegerszegen este 21 után pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Hely van.
Sziasztok, bp-en keresek belevaló nőt alkalmi vagy több alkalmas kapcsolódásra

Sziasztok ,Szombat estére szeretnék találni Bp-i elhanyagolt anyukát, ,nőt, vagy egy szimpatikus párt.
Este kb 20-tól ráérek és találkozni is merek.
Én 47 nem független ff vagyok , többesbe van tapasztalatóm.
Gondoljatok privátba folytatás : Üdv Laca
Este kb 20-tól ráérek és találkozni is merek.
Én 47 nem független ff vagyok , többesbe van tapasztalatóm.
Gondoljatok privátba folytatás : Üdv Laca
Sziasztok !
Ma egész nap várok hölgyet vagy párt. Fogadni és utazni is tudok.
Ma egész nap várok hölgyet vagy párt. Fogadni és utazni is tudok.
Sziasztok!
Holnap, Csütörtökön (04.20) esti órákban szívesen lennék hölgy, vagy pár partnere. Hellyel rendelkező (de akár utazni is tudó) 36 éves pasi vagyok Budapestről, a II. Kerületből. Akik látnak bennem fantáziát és szívesen elöltenének velem pár túlfűtött órát, várom privát megkeresését.
Üdv
Nyelvmester
Holnap, Csütörtökön (04.20) esti órákban szívesen lennék hölgy, vagy pár partnere. Hellyel rendelkező (de akár utazni is tudó) 36 éves pasi vagyok Budapestről, a II. Kerületből. Akik látnak bennem fantáziát és szívesen elöltenének velem pár túlfűtött órát, várom privát megkeresését.
Üdv
Nyelvmester
Sziasztok!
Üdv
Nyelvmester
Üdv
Nyelvmester
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek írjatok bátran.
Bi parokkal ismerkednek bpn
Ma délelőtt folyamán nem akar senki szoptatni vagy dugni..
Dunaújvárosban fogadnék kellemes időtöltésre hölgyeket illetve párokat.
Nagyobb méretű fiatal, ápolt megjelenésű srác vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésed, írj!

Nagyobb méretű fiatal, ápolt megjelenésű srác vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésed, írj!

Újpesten most nő?
Sziasztok. keresnék olyan hölgyet, aki imádja ,ha kényeztetik. ápolt 40-es pasi vagyok. Bp és környéke, szivesen utazom is. sziasztok.