Sziasztok! Budapesti pár, párt keres most szexjátékokhoz. Privi
Sziasztok!
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Alkalmi kalandra keresek hölgyet-párt .Szeged-Bp-Hegyeshalom útvonal mentén.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!
Sziasztok!
kora délutáni nyalifali, közös örömszerzésre hölgyek,asszonyok 12.ker.-ben ?
helyem van ,kor,alkat nem számít ...élvezzük ki a vasárnap délutánt!...
kora délutáni nyalifali, közös örömszerzésre hölgyek,asszonyok 12.ker.-ben ?
helyem van ,kor,alkat nem számít ...élvezzük ki a vasárnap délutánt!...
Sziasztok!
A délután folyamán szívesen találkoznék budapesti hölggyel, lánnyal vagy párral. Helyem van.
Üdv
Z
A délután folyamán szívesen találkoznék budapesti hölggyel, lánnyal vagy párral. Helyem van.
Üdv
Z
Hello! Mai nap kinek lenne kedve találkozni?
Sziasztok!
Ma estére keresek párt, hölgyet kellemes időtöltést reményében. Budapesten, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár, esetleg Sopron útvonalon.
Ma estére keresek párt, hölgyet kellemes időtöltést reményében. Budapesten, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár, esetleg Sopron útvonalon.
Férfias, belevaló pasival kefélnék ma.. belváros
Sziasztok! Ma találkoznék párral a hölgy kényeztetésére! Észszerű távolságon belül.
Halihooo lányok esetleg pár? Mai nap? Debrecen nagyerdő!
Sziasztok. Keds reggel indulok siofokra. Valaki aki csatlakozna? Illetve ott valaki/kik. Parok hokgyek?
4,13 ker valaki most? 19/6 pasi vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Szívesen találkoznék rövid időn belül lánnyal hölggyel párral Baranya megyében esetleg kinek lenne hozzá kedve?
Hölgy vagy travi?

Asszonyok lányok párok ?Pest megye privi.