Sziasztok még mindig keresek Bp-i hölgyet ,párt 25.-e Szombat estére .Én 47 éves nem független ff vagyok, gondoljátok privátba a többit beszéljük meg
Laca

Laca
Kecskeméten,holnap késődélután,este,keresek bi aktív férfi szexpartnert,akinek van helye. Megyek,jövök,ahogy neked jó.
Sziasztok!
Vecsés,Űllő,Monor most esetleg?
Partnerem keresném!
Vecsés,Űllő,Monor most esetleg?
Partnerem keresném!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Zalaegerszegen este 9 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem van.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma npközben!BP.,hely kell!
Sexpartnereim keresném ma npközben!BP.,hely kell!
Csak pozitívan

Sziasztok!
Szombatra keresunk egy ferfit aki beszallna hozzank 3.nak! Helyunk van Szentendrén!
FONTOS: ÁPOLT,BOROTVÁLT IMTIMU LEGYÉL!
27-max 45 év közöttit keresünk!
Csak úgy jelentkezz ha rendelkezel normal adatlappal. Szimpátia is fontos ezert ha irsz legyél vele tisztába,hogy fogunk képet kérni mert arc alapján döntünk!
Szombatra keresunk egy ferfit aki beszallna hozzank 3.nak! Helyunk van Szentendrén!
FONTOS: ÁPOLT,BOROTVÁLT IMTIMU LEGYÉL!
27-max 45 év közöttit keresünk!
Csak úgy jelentkezz ha rendelkezel normal adatlappal. Szimpátia is fontos ezert ha irsz legyél vele tisztába,hogy fogunk képet kérni mert arc alapján döntünk!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Kedden a Eger- Hatvan - Nagykáta útvonalon Hölgy akit meglátogathatok délelőtt odafelé vagy délután visszafelé?
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Nagyfarku aktiv pasi ma este / holnapi napra Nyiregyhazan
Hely van
Hely van
Hajnali orakban 6-7 vagy 7-7:45 talalkozgtanek Holgyekkel parokkal a 13. Keruletben. Sokmindenre nyitott vagyok a sima szextol az extremebb dolgokra is. Irjatok batran es mar megyek is! Tapasztalatom van!
Este nem volna rossz Budán rosszalkodni!
Jön mostanában hölgy vagy pár a reptéri kifutóhoz?
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Holnap kora délután Tiszakécske termál fürdő,,valaki??
Sziasztok. Bp-i Párral ismerkednék ahol a kipróbálhatnám az enyhe bisex játékokat, Teljesen kezdő de nagyon kíváncsi vagyok
03.22. 12:00 után 11. kerület, MATE környékén? :P cumizni szeretnék
(nem sok időm lesz)

Szombaton talalkoznék telt hölgyel,vagy ilyen hölgytagú párral!
Komolyan gondolom és el is merek menni a talira!Aki mer az nyer!
Komolyan gondolom és el is merek menni a talira!Aki mer az nyer!