Belvárosban, popsit dugni szerető pasi?
Van helyem, egyedül egy apartmanban mostanság…

Sziasztok! Hölgyek, párok kellemes társasága lennék ma este. Heves megye és környékein…Utazni tudok, fogadni nem.
Bp.,most?Hely ok!
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!

Sziasztok!
Párommal programot keresünk ma estére
Privátban várjuk az ötleteket !

Sziasztok!
Sziasztok. A reptérnél nagy sár van, vagy van valami élet? Érdemes kimenni?
Veszprém-Siófokon uni vagy aktív srác most aki ráérne?
Sziasztok!
Sziasztok,
Budapesten vagy Pest megyében van olyan pár aki valóban találkozna a szexuális vágyainak megvalósítása érdekében egy hetero diszkrét, ápolt férfivel?
Budapesten vagy Pest megyében van olyan pár aki valóban találkozna a szexuális vágyainak megvalósítása érdekében egy hetero diszkrét, ápolt férfivel?
Sziasztok!
Szexpartnereim fogadnám ma napközben!Bp.!
Szexpartnereim fogadnám ma napközben!Bp.!
Kalandot keresek Nyiregyen, helyem nincs, de mindenben benne vagyok, írjon aki szeretne jól eltölteni egy kis időt

Sziasztok fiatal srác keres párokat vagy hölgyeket ma este Fejér megyében utazni tudok! Priviben várom az uziket
Sziasztok.Várom ma is egész nap hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom válaszok.

Mai nap du. 15-16 óra között a Csömöri Auchan parkolójában keresünk bi csajt vagy bi uni pasit csak orálra mindenki mindenkivel alapon. Pasiknál kisebb méret előny.Tisztaság inelligencia elengedhetetlen. Szép napot mindenkinek! ( magadott email címre várjuk az érdeklődőket ,fotó előny)
Sziasztok Laci vagyok írtam üzenetet
(Ez egy válasz hencirobi üzenetére (2022. 12. 09. péntek 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 15:23

Ma este egy kis buli.?. Kettő pár és egy úr már van bulizik))
Dunakeszi
Dunakeszi
Egerben hölgyet keresnék alkalmi, tiszteletem alapuló kapcsolatra. 27 éves egri pasi vagyok.
Ki verné ma este a számba?Győr környékén!
Pécs és környékén valaki??
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.