Kedves, ápolt pasi, unatkozó háziasszonyt keres, Kaposvár környékéről!
196cm magas igényes teljesen szőrtelen Potens pasi ismerkedne.
NYIREGYHÁZÁN , helyem van.
NYIREGYHÁZÁN , helyem van.
Ma kora délután szopnék
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Igényes magas pasi PÁRT keres !
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Komoly normális hetero párok jelentkezését várom
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Komoly normális hetero párok jelentkezését várom
Sziasztok! Néhány estét Fehérváron lazítunk....
Szimpatikus és aktív fiúkat szívesen látunk esti "kötetlen programokhoz"...
Részletekről üzenetben tudunk egyeztetni.
Szimpatikus és aktív fiúkat szívesen látunk esti "kötetlen programokhoz"...
Részletekről üzenetben tudunk egyeztetni.
sziasztok, budapesten keresek ma estére vagy akár késöbbre is partnert, aki szeretne egy fiatal sráccal együtt lenni. tudjátok mit mondanak a vékony pasikról? 18-as méret

Sziasztok ! Ma esti találkozáshoz Szekszárdi szexpartnert keresek minden jóra. Ha taliznál írj privát üzenet.
Közös hokira, autós kalandra bisex srác vagy pasi fejér megyéből, vagy erre átutazó?
Priviz ha benne vagy...
Priviz ha benne vagy...
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok, budapesten keresek hölgyet nőnapi kapcsolodódásra

Hali.
Ma este Győr-Budapest m1 vonalon valaki?
Ma este Győr-Budapest m1 vonalon valaki?
Sziasztok Szombat "11" egész estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit , párt .Én egy 47 éves nem független pasi vagyok .Van némi rutinóm párral , ill többesbe és újra jó lenne átélni. Akár hosszabb távra is keresnék nem csak egy alkalommal
Szívesen csatlakoznék párhoz (hetero alapon, feleség dupla élveztetésére), akár ma este is nőnapi meglepetésként
.
Privátban írjatok!

Privátban írjatok!
Mai nap napközben most Kora dun találkoznék kedves hölgyel v párral. Autós tali is jó.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek párok írjatok bátran
Ma napközben pl. szívesen kalandoznék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 08. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 08. szerda 08:20
Törölt felhasználó (4679149)

Sziasztok! Potens, szexőrült, vastag és csupasz szerszámú 40-es magas férfi keres olyan Nőt vagy Párt, ahol tudnának mit kezdeni egy mindig kemény, spermától duzzadó farokkal. Budapesten vagy a közelben keresek. Nem érzelmes szexet keresek, és nem akarok komoly kapcsolatba sem bonyolódni, mindössze egy kis extra kaland izgat.

Autós kalandra, közös hokira bisex srác vagy pasi fejér megyéből, vagy erre átutazó?