Szopatna valaki?
Zalaegerszegen időseb duci hölgyet nyalnék. Privátban keres
Szia,de kár, hogy nem Gyöngyösön
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 16. péntek 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 16. péntek 01:29
Törölt felhasználó (4687510)

kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Sziasztok. Holnap reggel 08 körül Budapesten kis kaland valakinél? Írj priv.
Ma este Csepelen szopatnék, szopnék
Ma este 8-9 körül tervezem h felmegyek a szepvolgyire . Van hölgy v pár aki feljön?
Sziasztok,
Pest megyében és Budapesten csatlakoznék szexi nőhöz vagy párhoz élménydús együttlét céljából.
Pest megyében és Budapesten csatlakoznék szexi nőhöz vagy párhoz élménydús együttlét céljából.
SZEGEDEN vagy erre járóban most hétvégén vki? mindenre nyitott ,sexelni szerető, bi, sportos, férfias srác vagyok 31/179/71 képem, helyem van
Héten késő este vagy kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Ma este Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok!
Vecsés, reptér környékén pár, esetleg hölgy?
Vecsés, reptér környékén pár, esetleg hölgy?
Sziasztok. Szépvölgyire jön valaki most?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Sziasztok.Ma is várom egész nap hölgyek,párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Sziasztok. Én egy 47 éves nem független ff vagyok .Péntek vagy Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt akár egész estés kikapcsolódásra, helyem sajnos nincsen ,de szívesen utazok kb 50 km ,
Van kedved ill kedvetek itt privátba a többit meg tudjuk beszélni. Üdv Laca
Van kedved ill kedvetek itt privátba a többit meg tudjuk beszélni. Üdv Laca
Sziasztok
Vasárnap délutánra keresnénk hölgyet haverommal! Mindenféle hetero felállás érdekel minket. Mi totális ellentétjei vagyunk egymásnak. Én nagydarab dagi ő pedig vékony szinte sovány. 18-99-ig! Miskolc es 100km-es körzete.
Vasárnap délutánra keresnénk hölgyet haverommal! Mindenféle hetero felállás érdekel minket. Mi totális ellentétjei vagyunk egymásnak. Én nagydarab dagi ő pedig vékony szinte sovány. 18-99-ig! Miskolc es 100km-es körzete.
Holnap délelőtt szopnék viszonzás nélkül!Győr-Hegyeshalom környékén!
Holnap, péntek este Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok!
Szexpartnereim fogadnám ma este!Bp.!Fiúk..lányok..párok!?..
Szexpartnereim fogadnám ma este!Bp.!Fiúk..lányok..párok!?..