Sziasztok
Hölgyet kènyeztetnèk meleg fűtőt kamionba nagy àgyban.
Helyileg megyeri fele budai oldalon ma 16h utan.nem kell magyaràzkodni csak jot sexelni.
Hölgyet kènyeztetnèk meleg fűtőt kamionba nagy àgyban.
Helyileg megyeri fele budai oldalon ma 16h utan.nem kell magyaràzkodni csak jot sexelni.
Ma ráérő budapesti Crossdress/intimdress/TS kedvelő férfi örömmel fogadna hölgyet, párt!
Budapesten most valaki? Fiú és lány is jöhet.
Lányt,párt keresek! Dunaújváros és környéke! Utazni tudok!
Sziasztok! Budapesten hellyel rendelkező fiatal srác vagyok, kalandoznék ma.
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Fogadnék Budán! Igen csak van kedvem szexelni!
Sziasztok! Fonyód és környékéről valaki?
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást

Párt, akár férfipárt (ilyen élményem még nem volt) keresek...
Sziasztok! Most hölgy , pár Hatvan-Eger között ?
Sziasztok!
Hölgyel, párral ismerkednék ma este, Budapest - Mosonmagyaróvár, vagy Budapest - Sopron útvonalon.
Hölgyel, párral ismerkednék ma este, Budapest - Mosonmagyaróvár, vagy Budapest - Sopron útvonalon.
Ma este Pár, Hölgy, ki ágyamba esne?
Minden megoldás érdekel, Budaörs reggelig, vagy ahogy jól esik
Filmezhetünk is, kamera, szép környezet adott

Filmezhetünk is, kamera, szép környezet adott

Oszt te meg ki vagy?
(Ez egy válasz Robikaa11 üzenetére (2023. 02. 12. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Fiatal szexpartnert keresek mai napra.
sziasztok párokat keresek 3 mas szexre helyem van veszprém megyében tapolca mellet minden jóban benne vagyok
Sziasztok! Ma valaki közös maszti?
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel párral hosszú távon gondolkodok. Kultúrált 54 éves vagyok. Imádok kényeztetni viszonzás nélkül is. Utazni tudok normális távon belül. Beszélgetés iszogatás és ha alakul jó hanem az sem gond részemről.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.