Valaki ma most a 14-15 kerben sex?
vagy csak oral? Nagyon kanos vagyok és teli is

Sziasztok!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok!
Párt keresek, ápoltság, diszkréció biztosított.
Párt keresek, ápoltság, diszkréció biztosított.
Sziasztok!28.ffi vagyok KECSKEMÉTEN keresek ma valakit akihez csatlakozhatok (AKTÍV vagyok) mindent meg hallgatok írj.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!
Gödöllő és környéke!
Szexpartnereim keresném ma de.!
Gödöllő és környéke!
Sajnos váratlanul lemondta velem a találkát egy csodás kis nő, akivel néha összefutunk, így itt maradtam hoppon a hatalmas szexuális étvágyammal.
Ha volna Nő vagy Pár, akik éppen egy magamfajta (az adatlapon léthattok is) férfit keresnek Budapesten, akkor privátban elértek. Hajrá!

Férfias jófarkú pasit szopnék ma helyem van Bp.
Most 6.ker baszó bika?
Sziasztok!
Péntekre keresünk 30-as kényeztetős, potens férfit.
Helyünk van, vibered legyen.
Péntekre keresünk 30-as kényeztetős, potens férfit.
Helyünk van, vibered legyen.
Sziasztok. Péntek(10) este vagy Szombat (11) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Ma délután/kora este pasi aki kefélne? Belvaros
Ma este valaki egy fiatal sráccal tali ?
Valaki Pesten a napokban ? Autó vagy nálad
Sziasztok!
Szexpartnereim keresné.most du.!Vácon,hely kell!
Szexpartnereim keresné.most du.!Vácon,hely kell!
Sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres idényes sportos vékony partnereket keresek hetero alap budapest 12 ker ill annak környéke
üdv :P

Miskolcon hölgyet kényeztetnék diszkréten, utazni is tudok
most valaki Lajosmizsén?? lenne helyem de kis ideig csak
Sziasztok!
Heves megye/Gyöngyös környéke fiatal hölgyet keresek,tantra-masszázs,és egyéb mókákra
Heves megye/Gyöngyös környéke fiatal hölgyet keresek,tantra-masszázs,és egyéb mókákra
Tatáról valaki??