Szerda reggel, eger és környékén partner? 46 éves, ápolt potens férfi vagyok.
Popsipuncimba keresek belevaló pasit ma este belvárosban. Szexi, női fehérneműs csajos srác vagyok pussz
Ma este valaki sexre vagy ami jól esik. Dunaharaszti környékén
Most Zalaegerszegen pasi?
Ma este szopnék autóval vagy hellyel rendelkező aktív/bi srácot Bp-en belül. Izgatna kocsiban.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Holnap Hatvan környékén ismerkednék esetleg szopnék is
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon ápolt diszkrét szexpartnert keresek. Esetleg ráérő pár házaspár hölgy ? Válaszokat privát üzenetben várom.
Ma estére Szekszárdon ápolt diszkrét szexpartnert keresek. Esetleg ráérő pár házaspár hölgy ? Válaszokat privát üzenetben várom.
Ma 7 körül kinéznék a Gulya dombra
esetleg uni vagy aktív srác aki csatlakozna? Ha kíváncsi heteró vagy, diszkréció részemről adott
fekete kombival leszek hátul

Most Csepelen szopnék,szopatnék bi pasi
Budapesten nőhöz vagy párhoz csatlakoznék bármikor, 31 éves, vastag farkú, tabukat nem igazán ismerő srác vagyok a belvárosból...
Zalaegerszegen ma pasi este 9 után? Helyem van.
Pécs és környékén valaki??

Sziasztok! Holnap hajnalban lányok, párok társaságát keresem Budapest és környékén, de szívesen utazom is. 183/80 full hetero, sportos, pasi vagyok, kitartó borotvált fasszal!
Tatabánya, Komárom. Ki szopatna most?
Most szopnék egyszerre több faszt. Gödöllőn van helyem.
Sziasztok, ma dun jön fel pár v hölgy a, Szépvölgyi re? Kenyeztetnem a hölgyet.
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
Ma Veszprém és körnxékén keresek szopni és dugni akaró partnert.