3.ker. ?
Mostanság valaki Győr környékén?Szopnék.szopatnék !
Sziasztok.Ma este Érden párt.lányt fogadnánk.Bi lánytagú pár vagyunk.Utazni is tudunk.
Ma este ki szopatna Tata, Komárom környékén?
Sziasztok.Ma este Érden párt.lányt fogadnánk.Bi lánytagú pár vagyunk.Utazni is tudunk.
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék mai napon Pest-megyében! 35/192
Sziasztok Jászberény tali? Kinek esetleg kiknek volna kedve?
Sziasztok.
Veszprem és környékén keresek hölgyet vagy be szállnék harmadiknak hölgy örömére
Veszprem és környékén keresek hölgyet vagy be szállnék harmadiknak hölgy örömére
Érettebb hölgyet kényeztetnék diszkréten, helyem van.!
Shock a sok álom!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Belevaló férfias pasival baszatnék ma. Belváros
Lányt vagy párt keresek Pécsen vagy környékén. Minden jóra! helyem van.
Valós 20cm feletti intimméretü pasit keresünk hölgytagunk számára 150/50/23
D mell
Nyiregyhaza hely van
Vibered legyen!
D mell
Nyiregyhaza hely van
Vibered legyen!

Szegeden keresünk párommal aki 25 éves karcsú lány 3 mashoz férfit hellyel rendelkezőt 37 éves kortol 50 éves korig!
ki szeret/tud nagyot spriccelni? farok masszázs orál vagy cumkontroll - ma BP-en? 13 ker?
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Sziasztok!
Ma este párhoz csatlakoznék Pesten vagy közvetlen körzetében.
Hetero hármas, tabuk nélkül.
Ma este párhoz csatlakoznék Pesten vagy közvetlen körzetében.
Hetero hármas, tabuk nélkül.

Csak a mai napi estérek keresek partnert/partnereket Kecskemét és Szeged környékén. Szeretem az extrém dolgokat és bármit meghallgatok.( Fiatal sportos fiú)