Nagykőrös környékén hölgy vagy pár?
Mániákusan sokat maszturbáló hetero urat hölgyet keresek,Ha szereted a jó amatőr szexfilmeket,jó nőket..akkor itt a helyed!Írj elérhetőséggel!Fiatal Pestmegyei srác vagyok.
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Sziasztok. Ma Érd tesco 16:00 bisex srác vagyok pár is jöhet
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Bp-i Párral ismerkednék ahol a kipróbálhatnám az enyhe bisex játékokat, Teljesen kezdő de nagyon kíváncsi vagyok
Orál centrikus párral ismerkednék
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Sziasztok, ha valakinek lenne kedve most uriten, az ugorjon be hozzam. Vacnal van helyem. Urithetsz a szamba vagy az arcomra is. Privatban irj.
Sziasztok. Valaki Budapesten mostanában kalandozna? Szívesen felugranék hozzád! Írj priv.
Sopronba ma valaki leszopna?Szeretem nyilvánossan!Akár többen is lehetünk.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!
Sziasztok
Tököl és környékén keresnék szexpartnert igényes, ápolt nő vagy pár személyében. Ha valakihez/valakikhez társulhatnék privát üzenettel folytassuk.
Tököl és környékén keresnék szexpartnert igényes, ápolt nő vagy pár személyében. Ha valakihez/valakikhez társulhatnék privát üzenettel folytassuk.
Lányok , párok! Valaki lenne a játszótársam? Izgalmas heteró tabumentes szexjátékokra Pécsen vagy környékén. Fogadni is tudok! de kisebb távra utazom is! Kérlek titeket Privátban keressetek!!!!
Sziasztok!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
egy kicsit magatokról, milyen céllal regisztráltatok , mi lenne a az amit szívesen kipróbálnátok...?
Magamról annyit ,hogy 28 éves vagyok 73kg enyhén sportos alkatú, fényképet, videót szívesen készítek ( nem saját célra...), szeretek masszírozni, csatlakozni párhoz.
Magamról annyit ,hogy 28 éves vagyok 73kg enyhén sportos alkatú, fényképet, videót szívesen készítek ( nem saját célra...), szeretek masszírozni, csatlakozni párhoz.
Sziasztok! Jön mostanában Hölgy vagy pár a reptéri kifutóhoz? 28éves jóképűnek mondott potens pasi vagyok
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném most!Bp.!
Szexpartnereim keresném most!Bp.!
Nagy szemérem ajkakkal rendelkező hölgyet vagy párt keresek ahol a hölgy ilyen extrém puncival rendelkezik.