Nagy intimmel keresünk pasit ma este a feleségem örömére! Csak az írjon aki ma tudna jönni!! Helyünk van !!
Busán hölgyet, pasit, párt fogadnék biszexelni+
Sziasztok. Szépvölgyire jön valaki most?
Sziasztok,mai nap szívesen fogadnék szolnoki lakásomon szimpátia esetén hölgyek/párokat. Belső üzenet várok,utazni is tudok.
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én nagydarab férfias pasi vagyok.
Puncimániás hetero fiút,hölgyet urat keresek aki szívesen megnézne exbarátnőm amatőr szexfilmjét velem.Normális jófej laza partnert keresek akivel meglehet inmi egy italt,beszélgethetünk a nőkről szexről,aki szeretne kicsit kikapcsolódni.Akkor írj csak ha van szabad időd és ráérsz esténként.pestmegyében van helyem.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Ráckevén ma hölgy vagy pár?
Sziasztok!
mára keresek partnert,partnereket közös örömszerzésre !
helyem van.
bp.
írj rám,ha lenne kedved ..
mára keresek partnert,partnereket közös örömszerzésre !
helyem van.
bp.
írj rám,ha lenne kedved ..
lajosmizsén (kecskemét mellett) hokiztatnék, lábat nyalnék :P
Sziasztok! Ma estére keresünk az adatlapunkra leírt feltételeknek megfelelő partnert/partnereket! A hely megoldható! Privát üzeneteket várunk elérhetőséggel!
Sikeres keresést mindenkinek! wave
Sikeres keresést mindenkinek! wave
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Valaki Nyiregyen megszopatna esetleg?
Pécsi kemény farkú fiú Hölgyet, Párt keres.!!
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!
Sziasztok valaki most
Fiatal, sportos, intelligens, helyes, potens, és szerénytelen srácként csatlakoznék hellyel rendelkező hölgyekhez, párokhoz, bulikhoz Budapesten és az agglomerációjában!
Jól tudok irányítani, dominálni, de alárendelt kezesbárány is tudok lenni. Én a kicsit extrém, hosszan elnyújtott, változatos élvezetek híve vagyok. Ebben keresem partnereimet!
Jól tudok irányítani, dominálni, de alárendelt kezesbárány is tudok lenni. Én a kicsit extrém, hosszan elnyújtott, változatos élvezetek híve vagyok. Ebben keresem partnereimet!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! Mindenevő vagyok !!!! /// csak a közelből keresek !!!!!! Diszkrét vagyok !!!!!!
Sziasztok!
Szopnék
Bp-n lehetsz hetero bi meleg.Hely van.Irj
Ha szopatnal
Egy jòt.
Szopnék
Bp-n lehetsz hetero bi meleg.Hely van.Irj
Ha szopatnal
Egy jòt.
Sziasztok!
Hajnalban Hegyeshalom - Budapest útvonalon pár, esetleg hölgy aki benne lenne egy kölcsönös franciában?
Üzenet módosítása
Hajnalban Hegyeshalom - Budapest útvonalon pár, esetleg hölgy aki benne lenne egy kölcsönös franciában?
Üzenet módosítása