Sziasztok!
Holnap Fegyvernekre utazom, többes gangbang bulink lesz. Még két vastagabb méretű férfi jöhetne. :P
Holnap Fegyvernekre utazom, többes gangbang bulink lesz. Még két vastagabb méretű férfi jöhetne. :P
Szép napot! Ma 13:00-ig Szerencsen tartózkodom! Gondoltam megpróbálom hátha akadna olyan Hölgy vagy Pár aki szívesen csatlakozna egy kósza kalandra hozzám? Helyem nincs de puttonyos autóval vagyok! Akár a szabadban az autóban vagy ha van helyed az is jó!
Szexben gazdag napot!
Továbbra is keresek olyan embert, aki szivesen megszopatna. Nyíregyházán, délután 5 körül állomás, vagy ha van autó ott is oké.
Sziasztok! Többes szexre keresek nőt és pár. Fiatal, helyes, nagyméretű, független, diszkrét pasi vagyok hely van, utazás nem gond! Írj üzit ha érdekel, viber van!
13-ker valaki?
Sziasztok! Valaki Budapest?
13-ker valaki most?
Újpesti tesconál most szopnék
Sziasztok , budapesti hölgy személyében keresnêk partnert, kortól függetlenül. Olyan partnert keresek aki élvezné ha egy gyengéd masszírozás után, élvezésig nyalnám, ujjaznám, egymás után többször, ahányszor csak szeretné
Aktust nem szeretnék , kölcsönös franciát viszont nagyon élvezném , de ez a leendő partner döntése. Kedves arc és apoltsag ami a legfontosabb ,alkat mellékes. Szeresd ha sokáig nyaljak a puncidat ! Alapvetően domináns személy vagyok , de most vágynék egy kicsit másra . Legalkalmasabb időpont számomra ma estétől bármikor akár holnap , napközben is megfelelő. Puszi Pephe

Baszatnám az asszonyt!Sziasztok kedd délelőtre valaki egy szabadban sex? Előnyben nagy méret .
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Sziasztok ma este maször minimum 19 farokal aki eljöne meg masziroza a hölgy tagot asztan egy laza este 10 után nem kérdez fölöslegesen itt ha tud jöni ir ha nem meg nem.
Ma este szopatna valaki (Budapest)? 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Helyem nincs, de autóban is ok.

Budapesten mostanában valaki? Hely ok.
Fiatal, igenyes 19/6-os méretű pasit ma estére valaki?
Lányok, Párok?
Utazni tudok, sok mindenre nyitott vagyok
Lányok, Párok?
Utazni tudok, sok mindenre nyitott vagyok
Szép napot. Szobatra keresek, keresünk gangbang bulira partnereket. Párokat ,hölgyeket.
Valaki kaland a reptéri kifutó végénél?