Szegeden fogadnék part vagy nőt hetero alapon holnap délelott. Nagy méretem van
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. Pár napig Magyarországon vagyok és programot keresek nagy mérettel. Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnek kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter
Roma pasikat keresek. Szeretem,ha sokaig használnak, imádom a gecit
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Valaki taksony környékén egy tali?
Pécs és környékén??? Írj.
Szekszárd és környékén ma délután aki esetleg megszopatna/megdugna? Helyed legyen vagy kocsiban, szabadban.
Lehettek többen is.
Egy kezdő bi pasi.
Üzenet módosítása
Lehettek többen is.
Egy kezdő bi pasi.
Üzenet módosítása
Popsit dugni szerető 30-40-es pasival taliznek ma, belváros
Jóreggelt! Debrecenben szopatnék most, kb 11 óráig vagyok itt. Diszkréció fontos!! Légy ápolt

17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: Jön a nyár és a fesztiválok!
priviben keress. Jelige: Jön a nyár és a fesztiválok!
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, kemény farku, 44 éves full hetero pasi, szívesen randiznèk na Budapest - gyöngyös - Salgótarján és környékén valakivel vagy valakikkel, többes reményében.
Sziasztom. Ma délután. Este. Párral, hölgyel találkoznék Bp-en.
Sziasztok. Tiszaújváros környékéről nők?
Nyáregyháza környéken valaki ?
Szívesen bekapnám valakinek most este BP-n.
Sziasztok..jövő héten (ápr28.-30) nem lenne hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne illetve szimpátia esetén találkozna velem Eger illetve környékén?

Sziasztok.
Esetleg valakinek lenne kedve egytenyleg laza estéhez. Finoman hosszasan.. Csak aki tényleg találkozna is. Érd és Környékéről!?

holnap estére keresek aktív kemény férfit aki ürítene
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.