Szia! Merre felé vagy Budapesten?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 10. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 10. hétfő 18:39
Törölt felhasználó (4601122)

Ma este szopnék aktív/bi srácot Bp-en belül. Izgatna kocsiban.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Egyedül nem megy?
Sziasztok! Alkalmi de akár hosszútávú partnert keresek nő, pár formájában Nyíregyházán.
Sziasztok. Most valaki a szépvölgyin?
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon ápolt diszkrét szexpartnert keresek kellemes találkozáshoz minden jóra. Pár házaspár hölgy ? Akit érdekel és benne van írjon privátba.
Ma estére Szekszárdon ápolt diszkrét szexpartnert keresek kellemes találkozáshoz minden jóra. Pár házaspár hölgy ? Akit érdekel és benne van írjon privátba.
Sziasztok 10.14 Péntek estére keresek Bp-i párt, hölgyet elhanyagolt anyukát, egész estés programra .Privátba a többit megtudjuk beszélni
Kecskemét vagy környékén férfit,nőt,párokat Masszíroznék. Anyagiak kizárva,kulturált helyem van!
NYIREGYHÁZI nőt , párt , aktiv pasit keresem. Hely van belvarosi ujjépitésű lakásban.
Igényes 196cm magas sportos igényes pasi vagyok.
Sziasztok!
30 éves pasi vagyok, Sárvár 100km környékén keresek párt vagy hölgyet, akár mai nap is, minden jóra nyitott vagyok, nyalni azt nagyon imádok jó hosszan finoman ☺️
30 éves pasi vagyok, Sárvár 100km környékén keresek párt vagy hölgyet, akár mai nap is, minden jóra nyitott vagyok, nyalni azt nagyon imádok jó hosszan finoman ☺️
NYIREGYHÁZI nőt , párt , aktiv pasit keresem. Hely van belvarosi ujjépitésű lakásban.
Valaki délután Nyíregyháza állomás környékén kis kalandra?
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Kanos, vékony 20-25 év körüli fiút kényeztetnék.
Gárdonyi nudin most cumiznék
Alkalmi partnerem (Hölgy-Pár)keresem ma Szeged-Budapest-Hegyeshalom útvonal mentén.
Most valaki délpest környékén szopni, szopatni?
Sziasztok. Nagykáta környéki hölgyet keresek,aki eljönne velem rendszeres autós orálra.