Szia. Valaki.
Bp 14 kerulet vagy kozelbol most valaki?
Sziasztok! Ma éjszakatol-holnap reggelig nagyon raereit, esetleg lenne kedve valakinek vagy valakiknek randizni velem? 183/80, sportos, kemény farkú, 43 éves full hetero pasi vagyok, többes vagyakkal.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Üdv mindenkinek!
Szombaton szívesen fogadnék Gyöngyösön hölgyet vagy párt!
Esetleg egy éjszakai fürdőzés Demjénben!?
Szombaton szívesen fogadnék Gyöngyösön hölgyet vagy párt!
Esetleg egy éjszakai fürdőzés Demjénben!?
Sziasztok, helyes diszkrét srac Győrben szopna. Helyem van! smile
Szombaton vagy vasárnap budapesti lakásomon fogadném hölgyet vagy párt. Részleteket privátban beszéljük meg

Miskolcon most valaki valakik? Helyem van
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Ma vagy holnapra keresek női partnert Budapesten (Intim méretem 19cm hosszú, 5.2cm vastag). Kép, videó profilomon. Szép hétvégét!
Sziasztok szép estét. Ma holnap fogadok de persze utazok is. Hölgy párt ismerkednék ,masszázs is.
Az ünnepi időszakra keresek férfias partnert a 40+ krosztályból, közös időtöltésre.

Szia passzív vagyok
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 12. 19. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 19. csütörtök 17:03

Bp 14.ker, ha erre járnál
Nagy ágyamban valami ma este, éjjel? Nyalós pasi ismerkedne

Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy akár mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt..
Komolyan ismerkedő, megbízható férfi vagyok. Budapesten találkoznék szimpátia alapján hölggyel, párral hetero alapon
Sziasztok. Érden es környékén keresnék olyan partnert vagy part aki mostanaban találkozna es tényleg a hosszas eggyutleteket szereti.....

Most valaki bp 11ker
Sziasztok. Van esetleg olyan aki szereti a hosszass... finom eggyütléteket.? Nemsok esellyel de hatha..
Vagy aki a szexi combokat.. harisnyakat stb...?

Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban egyeztessünk, köszönöm.