Miért? Azért, mert ki meri mondani amit gondol? Egyébként szerintem jók a meglátásai. Jópár alkalommal találkoztunk már, ezért biztosan állíthatom, hogy nem, nem fogyatékos.
(Ez egy válasz niki95n üzenetére (2022. 08. 27. szombat 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 27. szombat 08:11

Idéznék egy klasszikusból: "Neked lenni nagyon Speciál fogyaték!"

Sziasztok! Ma, vagy holnap keresek párt az alföld középső részén! az utazást megoldom! A részleteket privát üzenetben
Idéznék egy klasszikusból: "Neked lenni nagyon Speciál fogyaték!"

Gödöllőn és környéken asszonyok lányok jó fej párok ?40 éves sportos igényes jól tejelő kan keres privi.
Az esti órákban (18tól) Szigetszentmiklós-Érd-Törökbálint-Zsámbék-Esztergom útvonalon közlekedem majd. Ha esetleg lenne unatkozó hölgy vagy pár aki/akik egy 35éves férfi társaságára vágynának, kérem jelezzék ezt üzenetben. Cuckold, hármas, dogging, autóban, lakásban ( nálad/nálatok ), minden érdekel.

Kecskeméten keresek nagymellű nőt,nagymamát akit lehetne kefélni! Írj privátban!
Sziasztok.Ma este várok hölgyeket, párokat közös élvezkedésre csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Sziasztok, most hajnalban illetve a kora reggeli órákban szeretne valaki egy szép farkat orálisan kényeztetni autóban vagy a szabadban! Pápa és 20 km-es körzete jöhet szóba! Privát üzenetben keress!
Aktív bi f 13.kerben most dughatnál minket mi most 2 uni bisex fiúk vagyunk
13.kerben most mi 2 bisex fiúk vagyunk többes sexet keresnénk hely van
Sziasztok
Ma este egy hölgy aki szeretne kikapcsolódni ?
Ma este egy hölgy aki szeretne kikapcsolódni ?
Dunántúli hölgyeket kényeztetnék a hétvégén. Helyem sajnos nincs, de Nàlad, vagy szálláson tudunk találkozni. Ha érdekel, írj a leslie1@citromail.hu-ra! 45 éves, jóképű, potens pasi vagyok.
Debrecenbe férfias pasit kényeztetnék orálisan
Bizsergő popsipuncimnak 1-2 jó farok jól jönne
Sziasztok, Budapesti 39-40-es pár szivesen bulizna ma este hármasban egy hölggyel.. (taxit álljuk)
Most valaki egy gyors autós Esztergom környékén?
Most a hétvégén keresek férfias, aktív partnert a 40+ korosztályból. Én formás seggű, biszex passzív srác vagyok. Nálad vagy kocsidban.

Ma éjszaka Félegyházán valaki?
Valaki akinek volna kedve ki verni nekem?
13.kerben vagyok…

Ráckeve környéken valaki hely van