Sziasztok !
Ma estére fiúkat , párokat keresünk . Fiúk csak , ha extra jó pasi vagy !!!! .....
A 25messi25@gmail.com ra küldjetek fényképet köszi !
Ma estére fiúkat , párokat keresünk . Fiúk csak , ha extra jó pasi vagy !!!! .....
Párokat kényeztetnék orálisan, helyem van

Vki ma este? hölgy pár vagy bi pasi? ésszerű keretek között utazok is, privizz helyem van, Zala megye Vas megye!
Sziasztok !
Sziasztok !
Ma estére 22 órakor 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Olvass adatlapot !
Ma estére 22 órakor 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Olvass adatlapot !
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre ma este. Helyem van.
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre ma este. Helyem van.
Nekem most volt egy izgalmas elmeny, massziroztam egy holgyet es amikor a fejenel voltam es a hatat massziroztam akkor a kezet a nadragomhoz tette és mar tudtam hogy en is masszirozva leszek. Ezt szivesen atelnem ujra, persze a tobbi is...ahogy adodik. Ehhez van vki? Nok? Parok?
Sziasztok! Párként keresünk partnert holnap, vasárnap estére Budapesten

Gödöllőn és környéken asszonyok lányok párok ?privi!
Vasárnap napközben párokat,aktív pasikat kielégítenék! Bp. és környéke..
Sziasztok!Olyan kizárólag hetero urat,srácot keresek,aki szívesen nézne velem volt barátnőm szexvideóját,lSzívesen nézném én is ha van exedről hasonló.Akkor írj ha valóban akarsz is és tudsz is jönni.Levelezgetés NEM érdekel.Helyem van Pestmegyében.Elérhetőséget írj!Köszönöm!Igényes ápiolt sportos srác vagyok.
Sziasztok.
Ma BudapestMiskolc útvonalra valaki csatlakozna?
Utánna vissza Budapestre.
Privát üzenetet írj kérlek!
Legyen szép napotok
(Pasi vagyok)
Ma BudapestMiskolc útvonalra valaki csatlakozna?
Utánna vissza Budapestre.
Privát üzenetet írj kérlek!
Legyen szép napotok
(Pasi vagyok)
Sziasztok. Hétvégén egész nap fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon és környékén ápolt diszkrét szexpartnert keresek minden jóra. Pár házaspár hölgy akik találkoznának ? Válaszokat privát üzenetben várom .
Ma estére Szekszárdon és környékén ápolt diszkrét szexpartnert keresek minden jóra. Pár házaspár hölgy akik találkoznának ? Válaszokat privát üzenetben várom .
Asszonyok lányok párok esetleg Pest megye ?privi
Holnap estére keresek egy Bi Párt, helyem van, a többit privin

Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Vasárnap-Hétfő késő este vagy Vasárnap-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Holnap estere keresunk a felesegem oromere pasit harmadiknak!
Sziasztok. Ma egész este és a hétvégén egész nap fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.