Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Kecskeméten hölggyel párral találkoznék.
Pécs?
Sziasztok! Hölgyet, feleséget kényeztetnék párjuk , férjük jelenlétében, vagy velük közösen. Utazni tudok, fogadni nem. Budapest -Eger között ..
Estére keresnénk valami lehetőséget.
Kukkolnám, ahogy jó alaposan megdugják a csajom.
Akár most is! Budapest, 4. Kerület.
Kérlek, csak komoly, potens férfiak jelentkezzenek, akik tudnának jönni.
Ápoltság, higiénia nagyon fontos, csakúgy, mint az intim méret: min. 18cm.
Akár most is! Budapest, 4. Kerület.
Kérlek, csak komoly, potens férfiak jelentkezzenek, akik tudnának jönni.
Ápoltság, higiénia nagyon fontos, csakúgy, mint az intim méret: min. 18cm.
Úgy adódott, hogy szabad lett a ma délutánom. Szextalira keresek hölgyet Makó környékén!
Sziasztok Szolnok vagy környékéről keresek nőt lányt szexre maximum 43 éves korig! Varom a leveleket viber skyp hangouts van.
Párrokkal ismerkednék, hely is ok

Sziasztok. Péntek estétől vasárnap estig keresek élvezetekre partnert. Pest megyében Gödöllőn vagyok. Hely van. Várom üzeneted.
Helló! Ma estére keresek olyan pasit, akit le lehetne szopni! Akár kíváncsi hetero is lehetsz. Képed legyen, macik nem izgatnak! Hely van! Olyan írjon, aki utazni is tud.
Bi párt kényeztetnék orálisan, helyem van
A többit privin

A többit privin
Párt, hölgyet esetleg idösebb pasit keresek mostanra ...
Sziasztok.Alkalmi kapcsolatom keresem ma Gödöllőn.Egész nap ráérek
Várom üzeneted.

Nógrád-Heves megye területén van ismerkedni vágyó kíváncsi hetero vagy biszex pasi, srác? Csakis férfias srácok jelentkezzenek, privát üzenetben! Írj és találkozzunk ma!

Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sopronban most kanos, méretes faszu pasi?
Seggbe szeretném kapni a nagy vastagot.
Most épp ráérek. Hely van.
Benne lennék úgy, hogy pucsitva várlak, bekötött szemmel, így nem tudnám, hogy ki vagy. Izgat, hogy úgy kurja szét vki a seggem, hogy valójában nem tudom ki volt. Igényes, nagy, vastag pasival ok. Lehetsz kíváncsi hetero, nem foglak látom sem, csak azt akarom érezni, hogy vki szét bassza a seggem.
Én igényes, helyes, vékony sportos soproni fiu.
Seggbe szeretném kapni a nagy vastagot.
Most épp ráérek. Hely van.
Benne lennék úgy, hogy pucsitva várlak, bekötött szemmel, így nem tudnám, hogy ki vagy. Izgat, hogy úgy kurja szét vki a seggem, hogy valójában nem tudom ki volt. Igényes, nagy, vastag pasival ok. Lehetsz kíváncsi hetero, nem foglak látom sem, csak azt akarom érezni, hogy vki szét bassza a seggem.
Én igényes, helyes, vékony sportos soproni fiu.
Ráckeve környéken valaki hely van
Keresek mai napra kellemes élvezeteket!
Sziasztok! 22 éves srácként Budapesten kalandoznék ma!