Csütörtökön Debrecenben NAPKÖZBEN ráérő, találkozni merő csinos lány vagy pár társasága lennék. Párok esetén biszex hármasban is van tapasztalatom! Írjatok bátran!
Győr
Nagykőrösön, most éjszaka autóst leszopnék kocsijában! Passzív vagyok. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra, seggemre mehet. Reggel 04-ig üzenhetsz. Kívánom a faszt! Írj előtte és tali!
Tolna megyében (Szekszárd és környékén) keresek olyan pasikat, akik szívesen szopatnának viszonzás nélkül. Ha adott a lehetőség, szívesen bekapom tövig és nyelem a végén! Átlagostól spotosig keresek jó fej pasikat kb. 45 éves korig.

Győr én tali aktív srác őt srácokat keresek hmm
Jó mérettel rendelkező pasit keresek 30-40-es korosztályból. Bp.
Ma este még? Bp
Nem akarok rosszul megnyilvánulni. Úriember vagyok. Szóval akkor itt. Figyu, adatlapot tudsz olvasni?. Szerinted én írok olyanra akit el olvasok és tudom hogy nincs esélyem? 60 évesen azt gondolom el kellene gondolkodni.
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2025. 01. 07. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 20:18

Sajnálom, hogy nem is válaszoltál, pedig kerületi vagyok. Össze is járhattunk volna.
Sajnálom, hogy nem is válaszoltál, pedig kerületi vagyok. Össze is járhattunk volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 07. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 18:26
Törölt felhasználó (4765387)

Ma valakik?
Sziasztok holnap valaki Orosháza Hódmezővásárhely Szeged ? Hölgyek párok
Most, ma este Bp 14.ker? Gyere most

Én szívesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 07. kedd 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 18:46
Törölt felhasználó (4768017)

Sziasztok
Esetleg ma pasi aki el is jönne?
Helyem van Jaszsag.
Helyem van Jaszsag.
Sziasztok. Ma estére hölgyet keresek.Fogadni és utazni is tudok. Részletekért keressetek!
Sziasztok
Helyem van Jaszsag.
Helyem van Jaszsag.
Ma valakik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 07. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 13:16
Törölt felhasználó (4765387)

Szép napot. Ma csatlakoznék párhoz . Akár nálam is meg oldható.
Sziasztok 01.10 ,vagy 01.11 estére keresek Bp-i , unatkozó hölgyet ,nőt , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Sziasztok Budapesten hölgy társaságát keresem
Szép napot. Ma csatlakoznék párhoz . Akár nálam is meg oldható.
Sziasztok, hölgyet keresek Bp-en napközbeni randira. 47 éves hetero férfi vagyok
sziasztok ma délelőtt random szexre Budapesten valaki? hely ok.