Passzív Bi mazoként keresem aktív játszótársam mindenféle jóra-rosszra Tolna megyeben Hőg,ész és Dombóvár környékén.
Helyem van, eszközeim nincsenek.
Helyem van, eszközeim nincsenek.
Sziasztok , aktív férfit keresek sexre nem szerelmet keresek , használj ürits és mindenki megy dolgára
Sziasztok!! Szombat estére 03.22 keresek Alkalmi , hosszabb távra Bp-i, hölgyet, nőket , párokkal . Még van idő ismerkedni , nem kell sietni
Mai nap 18 kér én partnert, partnereket keresek
Délelött pesten keresem hetero alapon partnerem! 32f/20cm
Sziasztok, ha ezen a szép délelőttön pár vagy hölgy kalandozna Budapesten, én szívesen lennék ebben a partnerük. Magas, potens, sportos, 40-es férfi vagyok.
Délelött pesten keresem hetero alapon partnerem! 32f/20cm
Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napra akár most is .
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napra akár most is .
Egymás melletti szex (szimpátia alapján pár csere)
Külön külön is megyünk
Külön külön is megyünk
Csepelen szopatnék, szopnék délután
3. Hó 19-n 11-12 óra között a 13 kerben partnerem keresem!
Sziasztok! Mára keresek rétság környékén ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket priviben.
Csepelen szopatnék, szopnék
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Dombóvár és környéke,Hölgy esetleg pár?
Sziasztok, napközbeni randikra keresek hölgyet Bp-en. 47 éves, normális hetero férfi vagyok
Holnap délelőtt 10-re várunk bp-n nagyfarku minimum 19-es potens pasit szexy szőke baratnom dugatasara. Csak viber számra válaszolunk, farokképed legyen. Semmi duma, anonim dugás.
Írjatok
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2025. 03. 18. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 18. kedd 20:20

Holnap délelőtt 10-re várunk bp-n nagyfarku minimum 19-es potens pasit szexy szőke baratnom dugatasara. Csak viber számra válaszolunk, farokképed legyen. Semmi duma, anonim dugás.
Sziasztok!! Szombat estére 03.22 keresek Alkalmi , hosszabb távra Bp-i, hölgyet, nőket , párokkal . Még van idő ismerkedni , nem kell sietni