Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!
Sziasztok a Fejér megyei Dég környékéről, 34 éves Mackós alkatú pasi vagyok! Keresek olyan csajokat, hölgyeket vagy párt aki mackós alkatú pasira vágynak! 190cm vagyok átlagos mérettel rendelkezek. Ha valakinek felkeltettem figyelmét írjon levelet
Ma este 6 körül reptér?
Monor Üllő környékén találkoznék ma kora délután idősebb bi párral vagy bi férfival.Autóm van.Helyem nincs.
Sziasztok. Ma valaki bp en helyem van
Ma délelőtt rá érő hölgyet keresek kellemes időtöltésre Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok
Sziasztok! ma délelőtt ráérő hölgy vagy pár?
Sziasztok !
Ma estére diszkrét ápolt partnert keresek Szekszárdon kölcsömös élvezetekre minden jóra. Pár házaspár vagy aki találkozna ? Választ privát üzenetben várok !
Ma estére diszkrét ápolt partnert keresek Szekszárdon kölcsömös élvezetekre minden jóra. Pár házaspár vagy aki találkozna ? Választ privát üzenetben várok !
Bi párt fogadnék, helyem van
Jófarkú pasi aki szopatna? Kocsival vagyok, tudok menni...
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Miskolci hölgyet vagy párt keresek kölcsönös franciára
Most délután Vas megyében valaki, lehet nő, pár, férfi!
Sziasztok! Budapesti, hetero kapcsolatban élő, de hármasban vagy többesben sokmindenre nyitott 40 éves jóképű férfiként keresem partnereim minden földi jóra.
Azok akik ismerik az alábbi fogalmakat lehet, hogy pontosabb képet kapnak:
MMF, BI MMF, Cummkiss, Fucklick, wifesharing, dogging, spermlick, DP,
Ha a fentiek vonzanak akkor kezdjünk el ismerkedni.
Azok akik ismerik az alábbi fogalmakat lehet, hogy pontosabb képet kapnak:
MMF, BI MMF, Cummkiss, Fucklick, wifesharing, dogging, spermlick, DP,
Ha a fentiek vonzanak akkor kezdjünk el ismerkedni.
Sziasztok! Most keresek lányt,hölgyet aki szeret szopni és találkozna velem.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Ma Szeged-Bp-Hegyeshalom útvonalon keresek hölgyet-párt egy kis kalandra.
sziasztok!
ma bp és környékéről bi ffi vagy ilyen beállítottságú pár?
ma bp és környékéről bi ffi vagy ilyen beállítottságú pár?
Sziasztok.Van Győri hölgy vagy lány aki ma napközben vagy este ráérne? Beszélgetünk,iszogatunk ha szeretnéd.Masszázsal kezdeném és jöhet a gátlástalan szex.Itt is aludhatsz.Légy nyitott és bevállalós.Nem bánod meg.Írj privát üzit ha érdekel.
Ma Érden.Biszex lánytagú párt keresünk ma délután ill. estére.
Privibe irjatok
Privibe irjatok