Ma este aktív srácot szopnék és szex is érdekel. (Bp)
Helyem sajnos nincs, de akar autóban is benne vagyok, vagy megbeszéljük hol.
27 éves, vékony passzív vagyok.
Helyem sajnos nincs, de akar autóban is benne vagyok, vagy megbeszéljük hol.
27 éves, vékony passzív vagyok.
Sziasztok. Szalkszentmárton és környékén, szeretnék ismerkedni hölgyek, párral! Akár ma délután, kora esti találkozóval! Autós találkába is benne lennék, de helyem is lenne!
Sziasztok!
Sexpartnerem keresném most!Bp.,hely ok!
Sexpartnerem keresném most!Bp.,hely ok!
Sziasztok. Péntek este, és egész hétvégére keresem szexpartnerem Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Sziasztok! Van még valaki?

van amit akarsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 18. szerda 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 18. szerda 23:46
Törölt felhasználó (4171012)

fiatal lányokat keresek,irj rám csak személyes tali.van
fiatal lányokat keresek,irj rám csak személyes tali.van
17be csak szopatok,így hogy nincs más.most.
Sziasztok! Holnap délután ,hetero alapon , hármas kalandra keresünk fiatal ( max 32 éves ) srácot. Barátnőm szülinapja lesz! Csak fényképpel , adatlappal . Vác -Dunakeszi környékén leszünk. Üzit küldj
Kecskeméten keresek olyan nőt aki szereti ha gyúrják a melleit ! Mellmániás vagyok és ez az elsőrendű célom! Írj privátban ha érdekel a dolog!
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék akár csak kukkolásra,vag csak a hölgy örömére is,miközben a férje nézi!
Minden jóban benne lennék..
Cuckold,feleségmegosztás,közös maszti.stb...
Párokhoz csatlakoznék akár csak kukkolásra,vag csak a hölgy örömére is,miközben a férje nézi!
Minden jóban benne lennék..
Cuckold,feleségmegosztás,közös maszti.stb...
Csütörtök-Péntek késő este vagy Péntek-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Nagyfarkú Debreceni pasit keresünk 8,5 hónapos terhes baratnőmhőz. Cuckoldra.
Erj most ra
Erj most ra
Ma valaki Bp.?
Sopronban ismerkednék!
Sziasztok
Dunakeszin valaki mostanság ?
Dunakeszin valaki mostanság ?
Baján puncit nyalnék, farkat szopnék, élvezném, ha rámspriccelnének. Kor nem számít. Búvóhely kellene.
Sziasztok, nagy de tenyleg nagyfarku 21 cm től bi fiút férfit keresünk az esti órákra.Révfülöpön tudunk fogadni a napokban. Megkereséseket privátban. Köszönjük, szép napot: T & P
Szegeden keresek férfit kölcsönös örömökhöz
Szopnék vékony, fiatalt most. Autózni tudok, de helyem is van.