Sziaztok a héten péntekig, minden nap 17 órától kényeztetnek nőt/nőket... kortól függetlenül Győrben. Kérdésekre privátban válaszolok. Ne legyetek szégyenlősek.. Én se vagyok az!

Sziasztok!
Ma délután háromig Hölgyet kényeztetnék!
Sok nyalakodással,símogatással és egy 20/5-ös játékszerrel!
Ma délután háromig Hölgyet kényeztetnék!
Sok nyalakodással,símogatással és egy 20/5-ös játékszerrel!
Bp.,most?Hely ok!..
Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Sziasztok!..
Holnap reggel sexpartnerem keresnèm!Bp.,hely ok!..
Holnap reggel sexpartnerem keresnèm!Bp.,hely ok!..
Kanos, vékony, 20-25 év körülit szopnék, de akár dughatsz is, ha szeretnéd.
Holnap este pár,hölgy vagy bisex Hatvan környékén?
Bármi érdekel!
Bármi érdekel!
Igényes pasi ismerkedne!
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Sziasztok!
Holnap napközben Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék!
Hatvan és környéke!
Holnap napközben Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék!
Hatvan és környéke!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted
Sziasztok! Körmend Zalaegerszeg környékén keresek kukkolható molett érett párt minden földi jóra!! 35 éves diszkrét kedves srác vagyok spiki19870130@gmail.com
Sziasztok ! Fiatal vékony sportos HETERÓ! pasi vagyok autóm van utazni tudok . Hölgyet vagy párt keresek (18-45)akár már ma este is
képem van kint ,többet üzenetben tudok küldeni.

Sziasztok.05.07 Szombat este keresek Bpi pàrt hölgyet minden jóra .
Nem csak egy gyors menetre akár egèsz estére.
Nem csak egy gyors menetre akár egèsz estére.
van kocsid
(Ez egy válasz szerető üzenetére (2022. 05. 02. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma, most valaki Halásztelek és környéke? Szopnék, szopatnék.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok! Igényes, ápolt, mások által jó pasinak tartott harmincas férfiként keresek hölgyet vagy párt közös kalandokra. Képeim itt az oldalon is vannak, 18/4 intimmel tudok szolgálni. Május 5-én este/éjjel tudom legközelebb szabaddá tenni magam, addig bőven marad időnk megismerni egymást és eldönteni, hogy egymást keressük-e. Hely kell vagy búvóhely bérlésben is benne vagyok. Autó van, Pest megyében és Fejér megye keleti részén mobil tudok lenni.
Mainap kora dun Pesten hölgyet illetve párt fogadnek egy jó masszazsra de ha úgy van én is tudok menni. Igényes jó mérettel rendelkező férfi vagyok.