Sziasztok. Ma este Siófokon leszünk. Fiatal nagyobb mérettel megáldott srácot keresünk 3.nak. Jössz és meglocsolod a cicimet. Privátban irjatok.
Sziasztok !
Hétvégére ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon esetleg környékén tabuk és gátlások nélküli szexre. Pár házaspár hölgy akik ismerkednének találkoznának ? Ápolt mindenre nyitott férfi várja privát válaszotokat. Köszi !
Hétvégére ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon esetleg környékén tabuk és gátlások nélküli szexre. Pár házaspár hölgy akik ismerkednének találkoznának ? Ápolt mindenre nyitott férfi várja privát válaszotokat. Köszi !
Sziasztok!
A hosszú hétvégén csatlakoznék egy normális párhoz Győr 100 km-es körzetében. Ha szimpatikus vagyok és van kedvetek egy locsolkodáshoz, akkor keressetek!
Mindenkinek szép napot!
A hosszú hétvégén csatlakoznék egy normális párhoz Győr 100 km-es körzetében. Ha szimpatikus vagyok és van kedvetek egy locsolkodáshoz, akkor keressetek!
Mindenkinek szép napot!
Par...miskolcról?
Sziasztok!Cegledről most indulok Vecsésre,meg állnék útközben ha valaki szeretne cumitatni.Privatba írjál ha jó neked ezen az útvonalon.
Sziasztok!Cegledről most indulok Vecsésre,meg állnék útközben ha valaki szeretne cumizni.Privatba írjál ha jó neked ezen az útvonalon.
Pesten és Pest megyében,állandóra és alkalmilag is párokhoz csatlakoznék,vagy szóló elhanyagolt hölgyet kényeztetnék ! Masszírozás , cuckold és creampie érdeklődést is szivesen teljesítek ! Minden csak megbeszélés kérdése !
Sziasztok! Most valaki Duna-Part Sződliget ? Privizz
Sexpartnerem keresném ma du.!Bp.!Hely ok!
Sziasztok! Hosszú hétvége alatt lenne kedve valakinek talizni?
Egyelőre bármelyik nap jó, a többit megbeszélhetjük privátban.. Helyem Pápán van, de max 50-60km-t utazom is, ha úgy alakul. Főleg unit vagy aktívat keresek, de attól még passzívak is nyugodtan írhatnak
Ha kíváncsi hetero vagy, és érdekel a dolog, mindenképp írj..!

Sziasztok!
Esetleg hölgy/pár veresegyház - gödöllő - aszód - hatvan vonalon?
Esetleg hölgy/pár veresegyház - gödöllő - aszód - hatvan vonalon?
Sziasztok!
Yoni masszázsra lehet jelentkezni!
Hölgyek párok!
Jelentkezés az adatlapomon email vagy skype!
Időpont előre egyeztetéssel!
Köszönöm!
Yoni masszázsra lehet jelentkezni!
Hölgyek párok!
Jelentkezés az adatlapomon email vagy skype!
Időpont előre egyeztetéssel!
Köszönöm!
Pesten és Pest megyében,állandóra és alkalmilag is párokhoz csatlakoznék,vagy szóló elhanyagolt hölgyet kényeztetnék ! Masszírozás , cuckold és creampie érdeklődést is szivesen teljesítek ! Minden csak megbeszélés kérdése !
Hölgy, pár aki kedveli a többes örömöket,ápolt, tapasztalt pasi közreműködésével.Hosszabb előjáték, stb.Adjuk meg a módját.Helyem is van Eger közelében.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Intelligens férfit keresunk csinos felesegnek hetero alapon hármashoz!30-35!szabolcs megye előny!unatkozó férfiak és nem függetlenek kérjük ne írjanak!
Sziasztok! Ma délelőtt szívesen kényeztetnék egy ápolt, legalább 40-es férfit. Gyálon van helyem.
Sziasztok, ma este pár, hölgy, pasi? Bp, M7 környéke? Főleg nyitott, vagy bizonytalan kíváncsi párhoz csatlakoznék, ahogy csak szeretnétek. Esetleg fotóznék, videóznék a részetekre, minden megoldás érdekel.
Gábor
Gábor
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném most!Bp.!Hely ok!
Szexpartnereim keresném most!Bp.!Hely ok!