Kecskeméten hölggyel párral találkoznék.
Sexpartnerem keresném ma,kora du.!Bp!Hely ok!
Sziasztok hölgyet, párt keresek Bp-en és Pest megyében. Helyem van és utazni is tudok. Írj privátban a részletekért.
Olyan 35 év feletti nemdohányzó, HETERO pasit keresünk, akinek volna kedve ma este 22 órakor meglátogatni bennünket XI. kerületi lakásunkon egy kis beszélgetős, iszogatós felvezetésű hármas szexre. Kérjük olvass adatlapot, hogy ki az aki nem jöhet szóba, mert ezzel kellemetlen pillanatokat kerülünk el. Csak privát üzenetre reagálunk.
Férfit nem keresünk. Elírtam

Sziasztok!
Holnap (15e) estére biszex lányt, nőt keresünk harmadiknak mindkettőnk örömére Budapesten
Félig NEM keresünk
Holnap (15e) estére biszex lányt, nőt keresünk harmadiknak mindkettőnk örömére Budapesten

Sziasztok!
Én 40 éves férfi vagyok
Kecskeméten hölgy ismeretségét keresném.
Bár tudom reménytelen de hátha.
Én 40 éves férfi vagyok
Kecskeméten hölgy ismeretségét keresném.
Bár tudom reménytelen de hátha.
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Sziasztok.Van Győri hölgy vagy lány aki ma este eljönne hozzám? Itt is aludhatsz.Masszázsal kezdeném és jöhet a gátlástalan szex.Légy nyitott és bevállalós.Nem bánod meg.Írj privát üzit ha érdekel.
Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Nyiregyen aktiv pasi oralra?
.
.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném most!Bp.!Hely ok!
Szexpartnereim keresném most!Bp.!Hely ok!
Pár aki ráérne most ?
Sziasztok! Bonyhád környékén hölgy van? Helyem, autóm van!
Sziasztok.Van Győri hölgy vagy lány aki ma este eljönne hozzám? Itt is aludhatsz.Masszázsal kezdeném és jöhet a gátlástalan szex.Légy nyitott és bevállalós.Nem bánod meg.Írj privát üzit ha érdekel.
Sziasztok! Szívesen ismerkedek párral, hölggyel.
Sziasztok 27 éves pasi vagyok párhoz, hölgyhöz csatlakoznék ma este pest és bács kiskun megye
Ma estére keresek párokat,aktív pasikat nem csak a környékemen!
Dunaharaszti és környékéről keresnék hölgyeket,párokat,akiknek a minőségi ,szenvedélyes szexre van szükségük ! Terhes kismama is írhat... De ,ha csak simán szeretkeznél egy kiadósat... akkor is keress bátran.
Szép napot. Bp pasiként csatlakoznék ma holnap hopnap után. Akár nálam is meg oldható.