Sziasztok. Bp pasiként ma szivesen csatlakoznék egy tartalmas estébe. Akár helyem is van.
17kerben keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: Mindjárt itt a karácsony!!!
Karácsonyi előkészületek feszültség levezetése!
priviben keress. Jelige: Mindjárt itt a karácsony!!!
Karácsonyi előkészületek feszültség levezetése!
Sziasztok!
Ma este szopnék autóban,
Kecskeméten!
Priviket várok!
Ma este szopnék autóban,
Kecskeméten!
Priviket várok!
Sexistennőt keresek. Szexpartner hosszú távon.
Sziasztok !
Ma délutánra ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon minden jóra. Pár házaspár hölgy ? Üzenetet privátba várom !
Ma délutánra ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon minden jóra. Pár házaspár hölgy ? Üzenetet privátba várom !
Sziasztok Nővel lánnyal ismerkednek szexre Szolnok vagy környéken várom leveleket.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Hat ez egy érdekes jó kívánság és ha pont veled volna amikor van a bukás ? Akkor ???
Mezőkövesd Eger környékén keresem partnerem minden jóra!
Helyem van! Vagy utazok is! Írj privátban! Bi uni igényes ápolt sportos srác
Helyem van! Vagy utazok is! Írj privátban! Bi uni igényes ápolt sportos srác
Sziasztok!
Szexpartnert.. keresnék most reggel!Bp.!Hely van!
Szexpartnert.. keresnék most reggel!Bp.!Hely van!
Sziasztok
én egy 35 éves pasi vagyok lányt, párt keresek minden jóra!Fogadni tudok Várpalotán kor nem érdekel a lényeg hogy mindenki jól érezze magát!Ha úgy van bizonyos távon belül utazni tudok de inkább fogadnék!!!
rólam: 35 vagyok, sok tettoo szakál de igazi szex mániás aki szereti a lány kényeztettni!
én egy 35 éves pasi vagyok lányt, párt keresek minden jóra!Fogadni tudok Várpalotán kor nem érdekel a lényeg hogy mindenki jól érezze magát!Ha úgy van bizonyos távon belül utazni tudok de inkább fogadnék!!!
rólam: 35 vagyok, sok tettoo szakál de igazi szex mániás aki szereti a lány kényeztettni!
Debrecenben keresek 45 -55 csinos hölgyet vagy párt titkos kapcsolatra akár csak 1x akár rendszeresen. Irj
Mostanra keresek sexet 9.ker körny
Sziasztok
Ma este lányt vagy párt keresek autós kalandra!
Kecskeméten!
Ma este lányt vagy párt keresek autós kalandra!
Kecskeméten!
Sziasztok.Szombat estére keresek Győri hölgyet.Nálam is aludhatsz és reggelivel keltelek.Légy nyitott és bevállalós.Nem bánod meg.Akár viszonzás nélkül is.Írj privit.
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Szopnék nyalnék akkár bi párt vagy férfit pesten ma
Szombat vasárnap napközben valaki egerben? Kölcsönös szopás?
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Ma este valaki esetleg bi par vagy fiatal fiu ?