----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
Írtam nektek privátban várom válaszotok!!!
(Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2024. 12. 25. szerda 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 25. szerda 21:12

Holnap vagyis dec 26án délután kb 15-18 óra között szívesen kikapcsolódnánk kicsit. Tud valaki valami alkalmas helyet, bulit ez idő tájat Jászberény-Sülysáp környékén?
Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá, privátban egyeztessünk köszönöm.
Valaki Zugló ? Izgalmas 30as pasival ?

Sziasztok, 18 éves borsodi srác vagyok. Alkalmira keresek bárkit, vagy pedig barátság extrákallra!

Ma éjjelre vagy holnap nappalra keresek partnert a Csepel szigeten!Helyem van!
Hali! Westend környékén keresek hölgyeményt,vagy párt ma/holnap esti kikapcsolodásra
Pécs és környékén?
Holnap vagyis dec 26án délután kb 15-18 óra között szívesen kikapcsolódnánk kicsit. Tud valaki valami alkalmas helyet, bulit ez idő tájat Jászberény-Sülysáp környékén?
28 án este 22 óra után szopnék szép nagy és vastag faszt , akár többes is érdekel , nem bánod meg jól szopok és végig szoplak
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Bicskén aktív van?
Sziasztok! Bi pár ma vagy holnap este? Hely ok 11. kerület.
Sziasztok,
Ma este Szentendre? Hely van sportos bi uni srac vagyok
Ma este Szentendre? Hely van sportos bi uni srac vagyok
----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
Hölgyet,párokat,aktív pasikat kielégítenék ma este!
Bp.-Kom.megye,Győr és környéke..
Bp.-Kom.megye,Győr és környéke..
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!
Hölgy vagy pár szexpartnert keresek Balaton déli part környékén.
Hölgy vagy pár szexpartnert keresek Balaton déli part környékén.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Szopatna valaki Debrecenben?