17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága! És az új év sem lesz olcsóbb!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága! És az új év sem lesz olcsóbb!
Na....ez is megoldódott. Ez így helyes. Van itt fejlődés,méghozzá kicsit döcögősen is néha.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 11. szombat 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 16:39
Törölt felhasználó (4757418)

Mármint anyád a pincsike nem ? Na őt pont megbasztam. Seggbe. Utána leszopta a faszom . Maradhatott benne még egy kicsi mert utána betettem neki punciba. Abból lettél te ! Kis buzeráns . Na most tilthatnak engem. Igazából az ilyen kis recskás hülyegyerekek basszák el az oldalt akik hírdetik hogy a szűz kis picsájukat bassza meg valaki mint te , utána meg osztják az észt. A normális aki meg egy sima gloryba nem megy le a sok berúgott idióta végett és lenne alkalma egy normális helyen, elveszti a lehetőséget. Legyen fiú vagy lány . Teljen mindegy . Na csók nektek. És bár én nem szeretnék szopni ti bekaphatjátok a faszom

Sziasztok! Ma este is várunk fiatal!! srácot hármas szexhez. Privát üzit küldj

Sziasztok! Ma este hölgynek, párnak (hetero) lennék kellemes társasága! Gyöngyös+50 km…
Ma este 18:00 és 20:00 között Bicskén valaki autóval? Aktívat keresek
Hölgy, lány,pár, valamilyen formában, szimpátia alapján,ma?
Mármint anyád a pincsike nem ? Na őt pont megbasztam. Seggbe. Utána leszopta a faszom . Maradhatott benne még egy kicsi mert utána betettem neki punciba. Abból lettél te ! Kis buzeráns . Na most tilthatnak engem. Igazából az ilyen kis recskás hülyegyerekek basszák el az oldalt akik hírdetik hogy a szűz kis picsájukat bassza meg valaki mint te , utána meg osztják az észt. A normális aki meg egy sima gloryba nem megy le a sok berúgott idióta végett és lenne alkalma egy normális helyen, elveszti a lehetőséget. Legyen fiú vagy lány . Teljen mindegy . Na csók nektek. És bár én nem szeretnék szopni ti bekaphatjátok a faszom
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 13:06

Akkor írja ezt és ne hablatyoljon összevissza. A pincsike meg ne leskelődjön a sötét lukból.
Akkor azt írtam volna a hirdetésbe. Sex oldal. Minek beszélnék mellé. Nagyon tetszik , hogy te meg a másik okos tudjátok mit szeretnék - szeretnénk. Szerencsére páran már találkoztak velünk innen. Az az 5-6 ember meg aki minden szarra jelentkezik ha sportos ha fiatal ha öreg ha fogatlan ha félkezű van megadva tapsol ilyenkor a véleményedhez pont annyira érdekel mint a tied. Oda van írva , hogy az jelentkezzen akit maga az ilyen szituáció izgat. Mivel magunknak alakítottuk ki a helységet így engedd már meg , hogy megnézzem kit engedek oda be. Szopni meg köszönöm de nem szeretnék . Ha azt szeretnék majd adok fel arra hirdetés vagy kimennék arra a reptérre. .De várj az adatlapra teszek majd ki képet az ilyen megmondóembereknek .
(Ez egy válasz egeszejjel üzenetére (2025. 01. 11. szombat 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 13:51

Ugyan már. Teljesen igaza van a srácnak. Szimplán csak faszt akar szopni a férfi tagotok. Ennyi. Viszont akkor fórumot tevesztettetek. Lehet körül írni meg lehet sötét szobát emlegetni meg huu micsoda rejtejes vajon ki van a sötét helyiségben... Férfi vagy csinos nő.... Egyértelműen lejön a lapitokbol hogy a férfi nálatok faszt akar szopni csak egyszerűen annyira nem vagytok egyenesek hogy ezt nyíltan fel is vállaljátok
Hölgyet vagy párt keresek 45+ felett ma estére. 40-es budapesti ápolt, igényes hetero férfi vagyok. Helyem van a 6. kerületben de utazni is tudok.
Szia pár vagyunk pasit keresünk a lány örömére Nógrád Pest megye
Sziasztok,
Szívesen érezném a mai napon egy finom punci ízét a számban. Ehhez keresnénk délpesti hellyel nőt vagy párt. Privát üzenetet olvasok.
Szívesen érezném a mai napon egy finom punci ízét a számban. Ehhez keresnénk délpesti hellyel nőt vagy párt. Privát üzenetet olvasok.
Ugyan már. Teljesen igaza van a srácnak. Szimplán csak faszt akar szopni a férfi tagotok. Ennyi. Viszont akkor fórumot tevesztettetek. Lehet körül írni meg lehet sötét szobát emlegetni meg huu micsoda rejtejes vajon ki van a sötét helyiségben... Férfi vagy csinos nő.... Egyértelműen lejön a lapitokbol hogy a férfi nálatok faszt akar szopni csak egyszerűen annyira nem vagytok egyenesek hogy ezt nyíltan fel is vállaljátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 10. péntek 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 22:50
Törölt felhasználó (4757418)

Köszönjük szépen. Látod ezért válogatunk, hogy az ilyen okosakat mint te kiszűrjük. Nesze semmi fogd meg jól. Le van írva nit szeretnénk mi lenne. Az , hogy te nem értelmezed meg többet szeretnél és azt hiszed te viszed a vadászpuskát …….
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Akkor írja ezt és ne hablatyoljon összevissza. A pincsike meg ne leskelődjön a sötét lukból.
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2025. 01. 11. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit nem értesz ezen?
Faszt keresnek palinak.
Semmi több
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 22:38
Faszt keresnek palinak.

Ez olyan "nesze semmi fogd meg jól " hirdetés. Vajon ki jelentkezik egy ilyen semmitmondó hirdetésre? Az sem derül ki hogy mit is akartok valójában. A hölgy meg ne bújkáljon a sötétben, onnan kukkolászni az nem nagy durranás. Tessék legalább előmászni a sötét lukból ha már vendég érkezik. Eszem megáll komolyan. És még válogatnak is. Pofátlan egy hirdetés ez az már biztos.
Sziasztok- mostanság volna kedve valakinek szopni? Dél Pest-reptér környéke
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok bp budan 11kerben moat szopatnek
Sziasztok!
Holnap délutánra, estére keresnénk egy szimpatikus párocskát..Mi: ffi36 ffi47 n40 éves trió vagyunk.
Kizárólag PÁR vagy HÖLGY jelentkezését várjuk Diszkrét , kultúrált búvóhelyünk van!
Privátban írj, írjatok légyszi!
Sz L T
Holnap délutánra, estére keresnénk egy szimpatikus párocskát..Mi: ffi36 ffi47 n40 éves trió vagyunk.
Kizárólag PÁR vagy HÖLGY jelentkezését várjuk Diszkrét , kultúrált búvóhelyünk van!
Privátban írj, írjatok légyszi!
Sz L T

Sziasztok! Ma estére/éjjelre keresek hölgyet, párt a közelemből (Bp, Érd és ezek környéke). Hely kell, utazni tudok.