Dugni szerető pasi a belvárosban ma este??
Ma este párhoz heteró ffi beszállót keresünk
Debrecenben szopnék, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy akár mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt

Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Pénteken Hegyeshalom-Győr-Székesfehérvár-Solt útvonal mentén keresek bevállalós hölgyet autós-szabadtéri szopatásra.
Székesfehérváron mai nap megleshető leszek vagy akár közös masztiban is benne vagyok!
Privátba írj!
Privátba írj!
Szopnék kiváncsi hetero pasit! Légy borotvált,ápolt,30-50 korig! Csak fényképes adatlapra válaszolok!
Délpesten sziopnék most jó nekem a reptérnél is.
Debrecenben péntek estére keresem, hölgy társaságát? magamra igényes 32 éves férfi vagyok. részletekért írj privátban
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Holnap délelőttre keresek bisex partnert Nagykanizsa környékén.
Valaki most Salgótarjánba móka? Fiúk/lányok mehet bármi
Corvin negyed környékén szopnék 13 óra fele de egy sima farok verésben is benne vagyok.
Keresek egy magyar, azaz fehér bőrű férfit Hajdú-Bihar megyében, aki jóképű, tehetős, higiénikus, nagy intim mérettel rendelkezik, akinek esetleg helye is van, vagy meg tudja oldani, hogy a feleségemet és engem vendégül lát, és biszexuális cuckold játékokban benne van. Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresünk ugyan, de nem akárkivel, hanem olyan valakivel, aki szereti megadni a módját a dolgoknak.
Szex most nalam?
Sziasztok! Most/ma napközben valaki szex nálam? Hölgy, pár, cd/travi partnert keresek, du. 4-5-ig egyedül vagyok érdi otthonomban.
Sziasztok!
A két ünnep közötti napokra keresek hetero alapon egy párt, vagy egy hölgyet napközbeni találkozóra.
Megbízható vagyok, ott leszek, ha egyeztetünk.
Várom a leveleket.
A két ünnep közötti napokra keresek hetero alapon egy párt, vagy egy hölgyet napközbeni találkozóra.
Megbízható vagyok, ott leszek, ha egyeztetünk.
Várom a leveleket.
Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén bi pasi?