Csepelen most valaki kaland?
Sziasztok! Negyvenes sportos férfi vagyok, keresek alkalmi szexre hölgyet vagy párt Békéscsabán.
Extra nagyméretű srácként keresek párt vagy nőt !
30 éves vagyok ,kék szem, barna haj, 22cm és jó vastag intim
viber, skype, google chat.. bármi jó , írj és írok

Extra nagyméretű srácként keresek párt vagy nőt !

Sziasztok 01.11 Szombat estére keresek Bp-i , unatkozó hölgyet ,nőt , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Sziasztok, a reptérnél valaki cumizna egy jót?
Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n.Igazábòl még nem jött össze és kipròbálnám..Írj ha szopatnàl
Egy jòt.Helyem van Bp-n.
Szopnék ma Bp-n.Igazábòl még nem jött össze és kipròbálnám..Írj ha szopatnàl
Egy jòt.Helyem van Bp-n.
Igényes csajos pasi vagyok kizárólag full aktív férfit keresek kor nem számít. Szopok nyelem és lovagolok
Sziasztok. 28 éves budapesti srác vagyok sportos-izmos felépítéssel. 25 és 52 év között keresek hölgyet szexkapcsolat céljából. A minőségi együttlét garantált, orál és aktus tekintetében sem vagyok kétperces, mindig a nő az első. Üzenetben mindenkinek válaszolok..
Sziasztok.
Jövő hét hétfő-kedd-szerda egy Miskolc melletti Hotelben leszek, saját Jakuzzis szobában, és innentől minden hónapban 1 hetet. Ápolt párral ismerkednék, akikkel szívesen osztoznék a szobán és a Jakuzzin is, a feleség örömére. Privátban írjatok kérlek.
Szép hetet.
Jövő hét hétfő-kedd-szerda egy Miskolc melletti Hotelben leszek, saját Jakuzzis szobában, és innentől minden hónapban 1 hetet. Ápolt párral ismerkednék, akikkel szívesen osztoznék a szobán és a Jakuzzin is, a feleség örömére. Privátban írjatok kérlek.
Szép hetet.
Ma éjszaka 0:30-1 óra környékén keresnénk egy fiatalabb , átlagos testalkatú azaz nem kövér férfit aki izgalmasnak találja az adatlapunkon lévő kalandokat ( sötét helység, glory).
Női tagunk a sötét helységben jelen lenne , de semmi többet nem csinál
Női tagunk a sötét helységben jelen lenne , de semmi többet nem csinál
Szegeden hölgynek gyorsan betenném

Sziasztok! Holnap estére/éjjelre keresek hölgyet, párt a közelemből (Bp is). Hely kell, utazni tudok.
Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok és olyan hölgyet keresnék aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Fiatal mackós srác vagyok és olyan hölgyet keresnék aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Sziasztok. Hölgyet párt keresek alkalmi idötöltésre
Hajdú-biharban keresek egy nagyon vékony farkú potens férfit, aki szívesen megdugna. Helyem hétköznap délelőttönként van.
Péntek, szombat estére hölgyet, párt keresek.
Budapesti vagyok hely van. Írjatok
Budapesti vagyok hely van. Írjatok

Pénteken Budapesten napközben nagyon-nagyon szeretnék orálisan kényeztetni egy csinos lányt! Imádom csinálni és nagyon rég volt már idegen punciban a nyelvem. Hiányzik!
Vasárnap estére összeszokott 2 fiú 1 lányhoz keresünk kizárólag párokat Miskolcon.
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. A többit privinSziasztok. Kaposváron ismerkedem. A többit privin