Szia, fiúk!
Budapesten, főként a 2. kerületből keresek menő pasikat! Ha egy laza, forró, élményekkel teli randira vágysz, autós kaland is benne lehet. Ne habozz, írj, ha érdekel, és nézzük meg, mi sülhet ki belőle!
Budapesten, főként a 2. kerületből keresek menő pasikat! Ha egy laza, forró, élményekkel teli randira vágysz, autós kaland is benne lehet. Ne habozz, írj, ha érdekel, és nézzük meg, mi sülhet ki belőle!
Ma este Tatabánya Turul?
Swinger Yours bulik még 2024-ben
Gyertek !
október 31.-én és november 14.-én pasitöbbletes bulink lesz a 9. kerületbe( szóló hölgyek, párok és férfiak ) 25-40 fő
November 23.-án Limitless vegyes korosztály / Timi szülinapi buli lesz , Zuglóban 50-70 fő
December 7.-én Youngest csak 45 év alatti korosztálynak Zuglóban, 50-70 fő
Privátban küldöm a weboldalunk elérhetőségét, és bátran ajánljuk a Podcast adásainkat is,azoknak, akiket érdekel a swinger élet.

október 31.-én és november 14.-én pasitöbbletes bulink lesz a 9. kerületbe( szóló hölgyek, párok és férfiak ) 25-40 fő
November 23.-án Limitless vegyes korosztály / Timi szülinapi buli lesz , Zuglóban 50-70 fő
December 7.-én Youngest csak 45 év alatti korosztálynak Zuglóban, 50-70 fő
Privátban küldöm a weboldalunk elérhetőségét, és bátran ajánljuk a Podcast adásainkat is,azoknak, akiket érdekel a swinger élet.
Ma kora dun hölgy v pár idősebb is lenne aki kalandozna bp én?
Szopnék ma Pécsett
16:00 és 19:00 óra között
16:00 és 19:00 óra között
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Ismét keresünk 3. beszállóként feleségem kényeztetésére egy fiatal srácot, kizárólag heteró alapon.
Szelektálunk, kérlek ezt vedd figyelembe.
Privátban várjuk a jelentkezőket.
Szelektálunk, kérlek ezt vedd figyelembe.
Privátban várjuk a jelentkezőket.
Ma este tali budapesten egy kalandra???
Sziasztok!
Pár,hölgy..Üllő-Vecdés környékén?
Pár,hölgy..Üllő-Vecdés környékén?
Sziasztok, egy magányos hölgyel szívesen közösülnék a mai nap.
Sziasztok, hölgyet keresek mai vagy holnapi randira, akár napközben is. 47/183/85 budapesti hetero férfi vagyok.
Bisex Roma srácot keresek
Gyömrő környéke
Gyömrő környéke
Sziasztok
Mai nap delelott/este holgyek? Parok? Fiatal nyitott srac keresi kikapcsolodasi lehetoseget. Bp
Nalad vagy kocsiba. Privatba keress(etek).
Mai nap delelott/este holgyek? Parok? Fiatal nyitott srac keresi kikapcsolodasi lehetoseget. Bp
Nalad vagy kocsiba. Privatba keress(etek).
Sziasztok Újpesten most valaki?
Sziasztok. Holnap este Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Ma napközben fogadnék hölgyet vagy párt érdi otthonomban, feldobni kicsit a HO-t
Kb. 4ig egyedül vagyok itthon.

Aktív vagyok ma is.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpi az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm

Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpi az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm

Ma reggel 7 vagy du 15 körül. Ecser -Fót M0 utvonal környékén szopnék , szopatnék kocsiban vagy náladu
Október 24-én napközben fogadnék hölyget vagy párt érdi otthonomban, feldobni kicsit a HO-t

Párok hölgy tagját Masszíroznám! Igényes otthonomban fogadnám miskolcon
Naturista masszázs
Naturista masszázs