Sziasztok! Budapesten keresek holgyet, labizgatasra vagy a holgy kenyeztetesere. Dugni nem muszaj de szeretnek valakit kielegiteni, ha hozza engedi, hogy a labat is kenyeztessem az kulon orom
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon Budapest belvárosban,egy kis lazulásra, kedd vagy szerda (Nov-12-13) bármikor jó egész nap vagy este, éjszaka, ha lenne kedve valakinek, írjon privátban.
Igényes, tisztelettudó, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Szép napot!
Csak hölgy, vagy pár jöhet szóba...
Hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon Budapest belvárosban,egy kis lazulásra, kedd vagy szerda (Nov-12-13) bármikor jó egész nap vagy este, éjszaka, ha lenne kedve valakinek, írjon privátban.
Szép napot!
Zalaegerszegen szerdán pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk.
Szerdán napközbenre, kora délutánra keresek diszkrét partnert hellyel.
Sziasztok, szóló pasi hölgyel/párral ismerkedne Gödön.
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
.

.
November 14.-én várunk hölgyeket, akik mindig a vendégeink
Dugni szerető belevaló pasival ismerkednék.. bp belváros.
Sziasztok!
Szép napot!
Szép napot!
Hello!Szombathelyi 45é. pasi vagyok és keresem azt a Hölgy parteremet aki segítségemre tudna lenni,hogy Strap-on dildóval elvenné a fenekem szüzzeségét.Helyem van de ha kell akkor utazni is tudnék.Csakis Strap-on érdekel mivel régóta szeretném megtapasztalni ezt a fajta Hölgy uralmat amikor Ő húz a farkára és megkefél.
Párok is szóba jöhetnek,de csakis Hölgy aktivitás ami szóba jöhet.Urak kizárva!!!
Párok is szóba jöhetnek,de csakis Hölgy aktivitás ami szóba jöhet.Urak kizárva!!!
Sziasztok este valaki Zamárdi és a környékén? Üdv Attila
Sziasztok!
Szerdán napközben, kellemes idő eltöltésére keresek NŐT vagy PÁRT Budapest környékén, utazni tudok! Szép napot mindenkinek!!
Szerdán napközben, kellemes idő eltöltésére keresek NŐT vagy PÁRT Budapest környékén, utazni tudok! Szép napot mindenkinek!!

Sziasztok.
Pesti vagy szűk környéki hölgy Ma egy laza a kalandra
Pesti vagy szűk környéki hölgy Ma egy laza a kalandra
Sziasztok!
Szép napot!
Csak hogy vagy pár jöhet szóba...
Szép napot!
Csak hogy vagy pár jöhet szóba...
Mogyorod környéke most valaki?
Borotvált farkat szopogatnék..meg tanuló vagyok
XD.
Helyed legyen..4 ker környéke
XD.
Helyed legyen..4 ker környéke
Sziasztok, olyan személyt keresek aki kora reggel kenyeztetné farkamat! Vas megye, utazni tudj! Irj
Szivesen találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Sziasztok. Ma( hétfő) keresek párt vagy lányt.nógrád és pest megyében ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,egy kellemes masszázs a hölgy részére, esetleg csak lennék néző,simmogatás,kézi munka, esetleg csak a hölgy ha kiváncsi megfoghat egy idegen farkat,lehet orál lehet 3as szex lehet a férj néző,autós kaland de utazni is tudok.várom a jelentkező párokat lányokat szép napot
Hölgyet,párt keresek Csongrád és Bács megye területén! Írj privit!