Most Budapesten szétkúrnék valakit.
Akkor én is összegzem ... Az esemény utáni tabi rontja az esélyeit a teherbeesésnek , illetve ez a kockázat még mindig fennáll hogy valamelyik nemibajos , ezen az esemény utáni sem segít. A többi csak mellébeszélés.
Annyi még, hogy ha a szülinapi gangbang esetleg lehetne análisan, akkor az elég sok felmerült problémát hatékonyan kezelne.
És talán nagyobb meglepetés is lenne
És talán nagyobb meglepetés is lenne

Hááááát ez elég szép kihívás... sima gangbangre is nehéz a netről megbízható, normális embereket összeszedni aki nem kamus, nemhogy még művi meddő is legyen... azért sok sikert
(Ez egy válasz YoloPár üzenetére (2022. 08. 24. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 21:53

Sziasztok!
Feleségem szülinapjára keresek meglepetésnek, punciba élvezős gangbang-hez művi meddővé tételen átesett, de lehetőleg 45 év alatti vékony, sportos, normál testalkatú, átlagos vagy átlagon felüli péniszmérettel rendelkező, tutira egészséges, szimpatikus urakat. 3 hét múlva hétvégén lenne az esemény.
Feleségem szülinapjára keresek meglepetésnek, punciba élvezős gangbang-hez művi meddővé tételen átesett, de lehetőleg 45 év alatti vékony, sportos, normál testalkatú, átlagos vagy átlagon felüli péniszmérettel rendelkező, tutira egészséges, szimpatikus urakat. 3 hét múlva hétvégén lenne az esemény.
Drukkolok én is, de azért lehet gondolkodnék alternatív ajándékon is, nehogy végül ne legyen semmi meglepi a torta mellé.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 08. 26. péntek 02:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 26. péntek 02:09

Hááááát ez elég szép kihívás... sima gangbangre is nehéz a netről megbízható, normális embereket összeszedni aki nem kamus, nemhogy még művi meddő is legyen... azért sok sikert

Sziasztok
A Fejér megyei Mezőszilas, Dég, a Tolna megyei Simontornya környékén keresek olyan hölgyet vagy párt aki kedveli a kicsit Teltkarcsú pasikat. A részleteket privátba meg beszéljük ha felkeltettem az érdeklődésed valakinek
A Fejér megyei Mezőszilas, Dég, a Tolna megyei Simontornya környékén keresek olyan hölgyet vagy párt aki kedveli a kicsit Teltkarcsú pasikat. A részleteket privátba meg beszéljük ha felkeltettem az érdeklődésed valakinek
Csinos 22/150/40 parommal keresunk Nagyfarku pasit HÁZIBARÁTNAK hosszútávra Nyiregyhaza
Ma délelőtt szopnék szép kemény farkat végig de dugható is vagyok helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén.
Sexpartnereim keresném ma de.!
3.kerület,hely kell!
3.kerület,hely kell!
Sziasztok, 40-es házaspárt keresek a hétvégén hármas szexre. Új fotóim mellett az adatlapomon megtalálod a részletes bemutatkozásom is. A hely megoldott Pécsen. A többit privátban!
Köszönöm
Köszönöm
Sziasztok! Fiatal bi srác vagyok, estére keresek kalandot/kalandokat, Szombathely-Sárvár és vonzáskörzetében. Pár, nő, férfi bármi szóba jöhet. Utazni tudok.
Belevaló popsipunci ma farkakat szeretne este fele Budapesten, belvárosban

Budapesten szopnék a mai napon.helyem van 40 éves magas férfias vagyok, diszkréció, egészség adott elvárt
Szép napot mindenkinek. Ma szivesen csatlakoznék párhoz ,heteró alapon. Saját lakásom van ,hely megoldott, és szeretek masszírozni is,masszázs olaj. Ha nimcs hol ,szeretettel fogadlak benneteket.
Rosszlanyokat keresek nyékladháza és malyibol vagy párt
Nagy szexuális étvágyamat csillapítanám Budapesten hölgyek ,párok írjatok bátran.
Nagy szexuális étvágyamat csillapítanám Budapesten hölgyek ,párok írjatok bátran.
Beálok ide a sor végére...
Nekem is szabaddá vált a napom!

Óbuda Kerék utca valaki?
Sziasztok! Szeptember 9en este Budapesten leszek. Szabadteri jatekokhoz keresek passziv holgyeket. Tobbit privatban