Sziasztok
Kispesten búvóhelyen találkozhatnánk , akár ma , vagy hétfőn.
András
Kispesten búvóhelyen találkozhatnánk , akár ma , vagy hétfőn.
András
Sziasztok! November 6-án szerdán napközben egyedül leszek itthon, fogadnék hölgyet vagy párt érdi otthonomban. Dobjuk fel a HO-t! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 18/4 intimmel.
Sziasztok.!!! Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna a férfi rá miközben kukkolja... Vagy beszáll Vagy csak nézi! Természetesen egyedül álló nő is jelentkezhet! SŐT!!Szeressed és imádd ha alaposan ujjaznak nyalnak spriccelésig! Szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és 100km környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Csak komoly és tuti jelentkezőt várok. Akinek van ehhez kedve az írjon. Privátba ha lehet! Az adatlapomon ott a mail címem is. Nem minden áron és nem mindegy kivel smile

Ketten vagyunk egy haverommal és csatlakozik még egy srác.
Lenne kedve még lánynak, párnak velünk bulizni?
Lenne kedve még lánynak, párnak velünk bulizni?
Dugni szerető belevaló pasival taliznék ma este, belvárosban..hely megoldott.
Hello. Ma valaki, valakik egy kis kalandra? Bi pár, pasi?
Sziasztok! Nyíregyen párt esetleg hölgyet keresnék ma estére akár csak nézném esetleg masszíroznám simogatnám a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt…..
Írtam privátban.
(Ez egy válasz intmszobrász üzenetére (2024. 11. 01. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 18:42

Sziasztok,
Ma este? Helyem van Szentendren, sportos bi uni srac vagyok.
Sziasztok,
Sziasztok
Párokhoz csatlakoznék, Budapesten, Pest megyében .
Párokhoz csatlakoznék, Budapesten, Pest megyében .
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Borsodban keresek társaságot ma, ha férfi vagy is van opció.
11.kerben most rá érő hölgyet fogadnék egy szenvedélyes együttlétre.
Sziasztok!
Budapesten fiatalos pasit masszíroznék a végén happy finish-el, helyem van.
Max. 45 éves korig keresek!
Budapesten fiatalos pasit masszíroznék a végén happy finish-el, helyem van.
Max. 45 éves korig keresek!
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

22 eves szuz vagyok es hihetetlenul megkivantam az idos faszt, most szopnek es dugatnam magam ujpestenhelyem van
Kecskeméten valaki?