Követem,ez érdekel érdekes
(Ez egy válasz MBaliGG üzenetére (2024. 09. 28. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 28. szombat 16:37

Sziasztok
Párt keresnék hetero alapon ahol a hölgyet kényeztethetem a kocsi hátsó ülésén,miközben a férj vezet.
Ha van akit érdekelne akkor kérem privátban jelezze.
Párt keresnék hetero alapon ahol a hölgyet kényeztethetem a kocsi hátsó ülésén,miközben a férj vezet.
Sziasztok! Footjobra keresek olyan lányokat Pécsett, akik benne lennének, hogy alkalmanként (vagy minden nap) alaposan megdugjam a talpukat és ráélvezzek! Az igényesség fontos, én is az vagyok, ha érdekel a dolog, vagy csak új dolgot próbálnál ki evvel írj!
Sziasztok! 33 éves pár vagyunk. Ma estére keresünk valakit, valakiket (párcsere nem vonz minket) egy kis mókázashoz. Írjatok privát ha lenne kedvetek.
Bp most?
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Ismerkednék hölgyel esetleg párral. Uzeneteket várom.
Sziasztok! Ma estére keresem partnerem Budapesten. Írj, és beszéljük meg a részleteket privátban.
Masszőrt fogadnánk mostantól lakásunkon ! Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.
Jó napot, BP-en sportos srác 18/5 csupasz intimmel, partnert keres lazításhoz
Helyem van, a terv meztelük várlak ajtót nyitok te is levetkőzöl és nézünk ponrót és ami jólesik
Eközben nem beszélgetünk 1 szót se, elélvezünk felöltözöl és elmész. Csak sportosabb !

Párok hölgy tagját Masszíroznám!! Mezőkövesd kőrnyéke!
Bi, sportos, férfias, kíváncsi srác vagyok, hasonló nagy méretű srácot keresek csongrád-békés megyében
Pécs és környékén?
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
Megprobalom a lehetetlent holgyet vagy bi part kereaek Budapesten és vonzaskorzeteben
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Budapesten. Pár info és kép az adatlapomon..