Sziasztok! Budapesten ma estére keresem partnerem Helyem van! Írj, és beszéljük meg a részleteket.
Budapesten csatlakoznek szolo fiúként párokhoz vagy hölgy hoz ma
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
idulunk Siklósra pancsolni... Izmos Srác, srácok, ha van...odajöhet beszélgetni... Aztán a többi spontán alakul.
idulunk Siklósra pancsolni... Izmos Srác, srácok, ha van...odajöhet beszélgetni... Aztán a többi spontán alakul.
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Hali
Ózd és környékén senki nem szopatna vagy nyalatna?
Ózd és környékén senki nem szopatna vagy nyalatna?
Sziasztok
29 eves mackós alkatú kezdő srác keres domináns aktív orális jatszó pajtit.
Helyem van higénia és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok bátran!
29 eves mackós alkatú kezdő srác keres domináns aktív orális jatszó pajtit.
Helyem van higénia és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok bátran!
Pécs és környékén ma?
Párral ismerkednék, teljesen testközelbő. Orálkodnék, vagy valami, szokjunk egymásra

Szívesen randiznék ma egy aktív pasival.
Fiatal passzív fiút keresek.
Sziasztok! Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem a mai napon.
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Szexelni keresek mai napon partnert!
Szia holnap megyek baranyába szívesen találkoznék párral hármas kalandra a környéken.
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
szopnék,farkat vernék most Albertirsa környékén
Sziasztok. Van hölgy Budapesten akit vonz az extrém hely (mentő/rendőr autó)?
Hölgyek ma valaki ujpest környékén ?
Párhoz szívesen csatlakoznèk most