Pénteken Hegyeshalom-Győr-Székesfehérvár-Solt útvonal mentén keresek bevállalós hölgyet autós-szabadtéri szopatásra.
Székesfehérváron mai nap megleshető leszek vagy akár közös masztiban is benne vagyok!
Privátba írj!
Privátba írj!
Szopnék kiváncsi hetero pasit! Légy borotvált,ápolt,30-50 korig! Csak fényképes adatlapra válaszolok!
Délpesten sziopnék most jó nekem a reptérnél is.
Debrecenben péntek estére keresem, hölgy társaságát? magamra igényes 32 éves férfi vagyok. részletekért írj privátban
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Holnap délelőttre keresek bisex partnert Nagykanizsa környékén.
Valaki most Salgótarjánba móka? Fiúk/lányok mehet bármi
Corvin negyed környékén szopnék 13 óra fele de egy sima farok verésben is benne vagyok.
Keresek egy magyar, azaz fehér bőrű férfit Hajdú-Bihar megyében, aki jóképű, tehetős, higiénikus, nagy intim mérettel rendelkezik, akinek esetleg helye is van, vagy meg tudja oldani, hogy a feleségemet és engem vendégül lát, és biszexuális cuckold játékokban benne van. Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresünk ugyan, de nem akárkivel, hanem olyan valakivel, aki szereti megadni a módját a dolgoknak.
Szex most nalam?
Sziasztok! Most/ma napközben valaki szex nálam? Hölgy, pár, cd/travi partnert keresek, du. 4-5-ig egyedül vagyok érdi otthonomban.
Sziasztok!
A két ünnep közötti napokra keresek hetero alapon egy párt, vagy egy hölgyet napközbeni találkozóra.
Megbízható vagyok, ott leszek, ha egyeztetünk.
Várom a leveleket.
A két ünnep közötti napokra keresek hetero alapon egy párt, vagy egy hölgyet napközbeni találkozóra.
Megbízható vagyok, ott leszek, ha egyeztetünk.
Várom a leveleket.
Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén bi pasi?
Sziasztok!
Üllő...Pilis vonalon ma de.?
Üllő...Pilis vonalon ma de.?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Szombathely???
52 éves vagyok szolnok mellett lakom egyszeru holgyet vagy párt keresek hosszu távra de szivesen befogadnék holgyet magamhoz is
Tatabánya-Komárom-Győr-Szombathely ma valaki?
Helló. Keszthely és Hévíz környékéről keresek aktív férfiakat rendszeres szexre. Jól dugható popsimat dugatnám minden nap. Női tanga imádó vagyok!