17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága! És közeleg a Karácsony!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága! És közeleg a Karácsony!
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Feleség többes örömére keresünk férfit és nem csak egy alkalomra .......
Sziasztok lányokal hölgyekel ismerkednék beszélgetnék camoznék.
Péntek, szombat estére keresek hölgyet vagy párt.
Helyem van
Helyem van

Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Szia
Nőt, vagy pasit kell dugni? (Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2024. 12. 11. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 15:55
Nőt, vagy pasit kell dugni? (Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2024. 12. 11. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap 11-től szexy szőke barátnőm dugatnám 3-4 pasival a 9. kerületben. Maszkban várunk semmi duma bejosz, gumiban dugod, élvezel és mész. Farkadról esetleg testedről legyen kép és viber szám az üzenetben. Csak arra válaszolunk. Köszi!
Sziasztok, belevaló hölgyet keresek ma estére a 11. kerületben az adatlapom szerint. 47 éves hetero férfi vagyok
Sziasztok!
Csatlakoznék!Írjátok ha gondoljátok (Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2024. 12. 11. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 15:55
Csatlakoznék!Írjátok ha gondoljátok (Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2024. 12. 11. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap 11-től szexy szőke barátnőm dugatnám 3-4 pasival a 9. kerületben. Maszkban várunk semmi duma bejosz, gumiban dugod, élvezel és mész. Farkadról esetleg testedről legyen kép és viber szám az üzenetben. Csak arra válaszolunk. Köszi!
Szexelni élvezkedni keresek most Budán
Pécs és környékén?
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban egyeztessünk köszi.
Debrecen helyel rendelkezik olyat szoktunk csak is keresni hármashoz
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
Üllő és környéke ma de.?..
Üllő és környéke ma de.?..
27 éves srác vagyok, olyan 40+ hölgyek társaságát keresem akiket kényeztethetek, masszírozhatok, remegésik nyalhatok és minden vágyukat teljesíthetem. Akár egészen reggelig vagy több napon keresztül is kényeztetnélek, wellnes is szóba jöhet. Lehet egyszeri vagy rendszeres találkozás, helyem van és menni is tudok. Tényleg olyan nők keressenek akik tudják mit akarnak és komolyan gondolják a kalandot. Ha szeretnél többet megtudni rólam kérlek írj levelet.
Szombat estére keresünk haverommal párt vagy nőt !
heterok vagyunk
30 éves jófej, laza nemdohányzó srácok vagyunk
Budapest és környékén
heterok vagyunk
30 éves jófej, laza nemdohányzó srácok vagyunk
Budapest és környékén