sziasztok!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
Üdv! Le ápolna valaki MOST 3 ker??
Bi hölgyet keresünk budapesten, helyünk van.
Sziasztok, 21 éves Szolnoki fiú vagyok, Szolnokon keresek mára lányt / hölgyet
Kisvárda környékén keresek hölgyet titkos kapcsira. Nem vagyok független. Mindenben benne vagyok. Privátban írj
Sziasztok,
30 éves hetero férfiként, párral ismerkednék.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
30 éves hetero férfiként, párral ismerkednék.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Sziasztok! Szeptember 10-én (11.-e reggelig) Hévízen tartózkodom, ez idő alatt lányokkal ismerkednék (esetleg párok)… 43 éves hetero pasi vagyok.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Fonyod es kornyeke most valaki? Utazni tudok helyben
Most Miskolcon cumizna valaki?
Sziasztok lányok, hőlygyek. Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél. Interneten keresztül név nélkül arc diszkréten.
Érett hölgy popsiját nyalnám, ujjaznám élvezésig. Viszonozni nem kell, szeretem nézni amikor a hölgy elélvez. Helyem van, priviben írj.
Szombathelyi vagy környékbeli Nőt keresek Péntek estére és Szombatra aki análisan eljátszana rajtam felcsatolhatóval.Esetleg még iyen pár szóba jöhet csakis Hölgy aktivítással.Helyem van!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Sziasztok!
Most szopnék Budapesten belül, passzív vagyok.
Most szopnék Budapesten belül, passzív vagyok.
Sziasztok! M3as menti településekről valaki?
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
.
Basznék budapest belvárosban... Valaki most, helyem sajna nincs de szivesen megyek és baszok a vastag farkammal... 20f