Masszázs! Érettebb hölgyeket szívesen masszírozok otthonukban, kizárólag a hölgy örömére, elsősorban Szigetszentmiklósi régióban. Keressetek bizalommal!
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Ma délelőtt Zalaegerszegen pasit kényeztetnék orálisan, helyem van.
Sziasztok. Szívesen ismerkednèk pàrokkal!
Sziasztok!Péntek este 7 órától 9 óráig Óbudán leszek keresek valakit lájtos dologra!Csak az irjon aki valóban találkozni is mer! Privátba várom az üzenetet!
Újpesten most valaki?
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma du.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma du.!Bp.!
Estére keresek ápolt szexpartnert, hosszabb kellemes élvezetekre!
Ma este valaki(k) Glory Caféban(Budapest)? 18 és 60 közti vonzó és dekoratív hölgyek társaságát keresi egy korai harmincas, szőkésbarna hajú, zöld szemű, vastag hímvesszős, sportosan vékony alkatú hetero (75 kg, 179 cm) srác.
Testalkat nem igazán számít, csak nézzen ki a hölgy igényesen jól. Párokhoz, illetve gangbanghez is csatlakoznék, vagy más swingerbe is akár.
Testalkat nem igazán számít, csak nézzen ki a hölgy igényesen jól. Párokhoz, illetve gangbanghez is csatlakoznék, vagy más swingerbe is akár.
Ma este szopnék Komárom Esztergom megyében akár kíváncsi heterot is!
Sziasztok,
Csütörtök vagy péntek estére keresünk egy párt (esetleg lányt, ha van) Budapestről, 35 alatti, sportos igényes párként, hasonlót.
D&D
Csütörtök vagy péntek estére keresünk egy párt (esetleg lányt, ha van) Budapestről, 35 alatti, sportos igényes párként, hasonlót.
D&D

Kortól függetlenül szopnék Nyiregyen, helyem nincs, szabadban is ok. Délután 5 körül jó minden nap
Sziasztok!Péntek este 7 órától 9 óráig Óbudán leszek keresek valakit lájtos dologra!Csak az irjon aki valóban találkozni is mer! Privátba várom az üzenetet!
Ma delelot nagxott sexelnek holgyel 37eves kannos srac vagyok
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Ma délután Csepelen szopatnék,szopnék
Holnap azaz pénteken napközben kényeztetnek hölgyet. Igényes vastag méretű férfi vagyok.
Most valaki Csepelen?
Dabason hölgy vagy pár társaságát keresem.
Most valaki 15.kerben akinek lenne kedve kiverni nekem? Nagyon tele vagyok