Sziasztok!
Pesten vagyok pár napig, és szeretném kissé színesebbé tenni az ottletem! Várom leveleitek! Pasik kizárva!
Pesten vagyok pár napig, és szeretném kissé színesebbé tenni az ottletem! Várom leveleitek! Pasik kizárva!
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok.
Nyergesújfalun keresem partnerem, aki kényeztetne.
Nyergesújfalun keresem partnerem, aki kényeztetne.
No, hol a mai betevő punci?

Továbbra is keresek olyan embert, aki szivesen megszopatna. Nyíregyházán, délután 5 körül állomás, vagy ha van autó ott is oké.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok.10.21 Péntek estére vagy 10.22 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre
Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre

Holnap estefelé lenne kedve valakiknek dugni és telspriccelni a kisasszonyt? Bp reptér környékén. Még nem 100%. De ha esetleg összejönne pár pasi akkor lehet, hogy ki tudjuk vinni. Lehet saját autóban is egy gyors ürítés. Tovább privátban.
Ma estére keresek partnert.
Monoron van helyem.
Monoron van helyem.
Sziasztok!
26 éves vastag farkú pasi nem érdekel titeket esetleg,
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 14. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 14. péntek 07:42
26 éves vastag farkú pasi nem érdekel titeket esetleg,

Törölt felhasználó (4678003)

Sziasztok. Budapesten passzív pasi hellyel? Írj priv.
Sziasztok
Kazincbarcikán szopatnek vagy esetleg többet is
Kazincbarcikán szopatnek vagy esetleg többet is
Sziasztok. Hétfő délelőtt Pápa vagy közvetlen környékén szopatnék! Egyoldalúan de akár kölcsönösen is! Ha távolabbról írsz utazni tudj, helyem van!
Hello
Hölgyet mivel hetero vagyok ma bp szeged delutan vissza delelöt le fele tartok kamionba nagy àgyon sexelnèk hölgyel .korban 40eves ig .
Nem erdekel van parod talizunk es sex .
Ovszert ha kell hozz magaddal sajna nekem nincs.
Meretem 17cm .apolt vagyok a kamion pedig tiszta
Hölgyet mivel hetero vagyok ma bp szeged delutan vissza delelöt le fele tartok kamionba nagy àgyon sexelnèk hölgyel .korban 40eves ig .
Nem erdekel van parod talizunk es sex .
Ovszert ha kell hozz magaddal sajna nekem nincs.
Meretem 17cm .apolt vagyok a kamion pedig tiszta
Èrettebb hölgyet masziroznèk Szigetszentmiklós környékén, az otthonában a délelőtti órákban. Kizárólag a hölgy örömére.
Ma délelőtt szonék, szopatnék
Vagyok
(Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2022. 10. 11. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 11. kedd 10:00

Sziasztok!
Laza szexre keresem partnerem.
Nem dohányzó,szőrmentes pasi személyében.
Újpest Városkapu környékén..
Szia!
Későn olvastam, ezt az üzenetet. De legközelebb nagyon szívesen találkoznék veled. (Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2022. 10. 11. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 11. kedd 10:00
Későn olvastam, ezt az üzenetet. De legközelebb nagyon szívesen találkoznék veled. (Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2022. 10. 11. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ma Debrecen?11 körül?
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van