Holnap reggel Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Sportos 40 es pasi extra mérettel ismerkedne Bp ill 12 ker hetero alapon párok hölgyek érdekelnek szép estét
Helló. Szàzhalombattàrol van valaki aki ràèr? Fiúk? Lányok?
Valaki most 13 kerület dunapláza környékén benne lenne közös hokiba?
Most meglátogatnánk budapesten igényes pasit vagy párt mi 40 es pár.
Sziasztok.
Pesten és környékén Hölgy 1 laza nyári kalandra,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Pesten és környékén Hölgy 1 laza nyári kalandra,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Margitszigeten van valaki?
ma este, éjszaka pár, lány helyem van minden lehet, de semmi sem kötelezőBalatonlelle
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Szeptember 9-11 között (hétfő-szerda) lesz hölgy vagy pár délegyen vagy Berényben?
Szivesen ismerkednek igényes, normális pasi vagyok
Írj privatban
Szeptember 9-11 között (hétfő-szerda) lesz hölgy vagy pár délegyen vagy Berényben?
Szivesen ismerkednek igényes, normális pasi vagyok
Írj privatban
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
sziasztok!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
Holnap este, hölgy pár? Helyem van

Zalaegerszegen MOST pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem van.
Cuckold felé kacsintgató párral beszélgetnék/ismerkednék ma este Budapesten, helyem van, de nincs "elvárás", egy kötetlen beszélgetés, aztán ahogy alakul.

Sziasztok! Budapesten hellyel rendelkező férfi keres 50-70 közötti bi párt vagy hölgyet a mostani hétvége kellemes eltöltésére, szimpátia esetén rendszeres találkozókra.
Szívesen vendégül látnék hölgyet ma este lakásomon a 11. Kerületben, írj ha van kedved!
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok holnap Balaton észak