Sziasztok , ma este a Népligetbe szopnálak , valaki aki tele van , taxis vagy más ?
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Sziasztok. Srácot keresnék ma délután vagy estefelé Székesfehérvár-Veszprém-Pápa útvonalon (akár kisebb kitérőkkel). Lehetőleg aktívat vagy kíváncsi heterót keresek, de vékony, csupasz passzívak is írhatnak
többit privátban

Szexpartnert keresek mai napra!
Sziasztok Siófokon hölgy pár ?
Sziasztok! Hölgy napközben Zamárdiban? Helyem van a nyaralómban.
M5-M0-M1 útvonal mentén keresek hölgyet,párt egy kis kalandra.
Üdv
Mai napon hölgy,esetleg pár hetero alapon.
Privátban egyeztessük elképzeléseinket,hátha összejön egy élvezetes tali főképp a hölgy örömére
Mai napon hölgy,esetleg pár hetero alapon.
Privátban egyeztessük elképzeléseinket,hátha összejön egy élvezetes tali főképp a hölgy örömére

Nagykáta,Szentlőrinckáta,Pusztamonostor,Jászfényszaru ma valaki? szopnék
Holgyekkel bi parokkal ismerkednek Budapesten es vonzaskorzeteben
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
Sziasztok most valaki? akasztó, Kiskőrös között?
Szép napot mindenkinek!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Sziasztok! Ma este párhoz beszállnék!

Sziasztok, Bp XI.ker, van helyem
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2024. 08. 10. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 21:05

Hellyel rendelkező pasit keresünk ma estére Budapesten többes kalandra.
Élvezetes estét mindenkinek!
Augusztus 12-15-éig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, Érden, Bp-n vagy környékén. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Ha neked/nektek nincs, akkor nekem lesz helyem, autó is van, hozlak viszlek ésszerű távon belül akár.
Augusztus 12-15-éig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, Érden, Bp-n vagy környékén. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Ha neked/nektek nincs, akkor nekem lesz helyem, autó is van, hozlak viszlek ésszerű távon belül akár.
Győr valaki most?

Autost szopnek, akar odavissza, 4.ker
Sziasztok.. Este nem ér rá valamelyik hölgyemény? Dunaújváros és Apostag vonzás körzetében. Saját ház adott.. Velem együtt....
Apostagon lenne... De az messze van nektek...
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2024. 08. 10. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 21:05

Hellyel rendelkező pasit keresünk ma estére Budapesten többes kalandra.