vastag farkú pasi pesten?
Sziget fesztivál
aki itt van, írjon :,D

Esetleg
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2024. 08. 07. szerda 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) Ma 1 laza nyári kalandra
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) Ma 1 laza nyári kalandra

Sziasztok pasit keresünk
Szolnok megye
Jászság
Szolnok megye
Jászság
Aktív pasit keresek Kecskemét vagy környékén egy kis kalandra,kis masszázst is kapsz előtte. Helyem van!
Sziasztok késö este nagy farku ffi minimum 19?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Sziasztok - adatlapom alapjàn keresek kemèny dugàst kedvelő hölgyeket, pàrokat! Olvass mielőtt üzenetet írsz.
Sziasztok, van itt olyan Hölgy (akár párban) akinek a csodaszép punciját hosszú-hússzú percekig nyalhatnám lágy nyelvemmel simogatva közben ujjaimmal
(Csongárd, Békés megye)

Pilisszántó környékéről keresek partnereket szexre..párokhoz csatlakoznék..hölgyeket nyalnék, dugnak,..majd kiszopnám a puncijukat..
Sziasztok!
Szigetszentmiklós környékén keresek szexhavert, akivel rendszeresen kivernénk egymásnak.
Csak a délelőtti órákban érek rá, kb 8-11ig, helyem sajnos nincs, autóm van. Arcos képet nem küldök és nem is várok, kérlek ha az adott idő intervallum nem jó neked ne írj!
Csak normális, ápolt emberek társaságát keresem, nem a jövő hónapban!
Köszi, pacsi!
Szigetszentmiklós környékén keresek szexhavert, akivel rendszeresen kivernénk egymásnak.
Csak a délelőtti órákban érek rá, kb 8-11ig, helyem sajnos nincs, autóm van. Arcos képet nem küldök és nem is várok, kérlek ha az adott idő intervallum nem jó neked ne írj!
Csak normális, ápolt emberek társaságát keresem, nem a jövő hónapban!
Köszi, pacsi!
Ma kora délután fél 2 - 2 től Westendben kukkolható nőt keresek, illetve a környéken nőhöz, párhoz csatlakozom hetero alapon. Privátban beszéljük meg
Péntek estére keresem hölgy, pár társaságát Budpesten, és vonzáskörzetében, 25-60 éves korig.
Infók az adatlapon.
Infók az adatlapon.
Figyelem!!!!!! Idősebbek ne írjanak!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 07. szerda 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 07. szerda 08:31
Törölt felhasználó (4746949)

19-25 év közti pasikat keresünk Andi kényeztetéséhez. Ápoltság, higiénia, normális viselkedés alap feltétel! Kizárólag nem dohányzókat várunk!
Sziasztok, Miskolcon szerdan csütörtök péntek délutánra szeretnék keresni titkos diszkrét kalandra hölgyet, párt ahol a hölgy örömére beszállnék, kor nem számít imádom az érett nőket, helyem lenne, de utazni is tudok
Zalaegerszegen ma, illetve csütörtök este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, egyeztessünk privátban. Köszönöm.
Sziasztok!
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Miskolci harisnyás domináns hölgyet keresek
19-25 év közti pasikat keresünk Andi kényeztetéséhez. Ápoltság, higiénia, normális viselkedés alap feltétel! Kizárólag nem dohányzókat várunk!