25-45 év közötti TÁG vagy kifejezetten jól táguló hölgyet Keresek felnőtt játékokhoz!
Ma délben Budaörsön keresnek párt vagy hölgyet
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok Vecsés közelében keresek Kedd estére tőlem idősebb Nőt akivel ki élvezhetjük az éjszaka tartalmát. Én rólam amit tudni lehet: Kedves vagyok és oda adó , nagyon szeretek örömet okozni és elvileg nagyon jól tudok is. Én egy sportos 24 éves srác aki szexuálisan túl fűtött. Ha esetleg szimpatikus lennék akkor kérlek írj.
Helyileg merre lesztek?
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Érden ismerkednék
Szegeden délelött szexpartnerem keresem. Privátba írj, írjatok!
Sziasztok ma délben egy nagy méretü ffi hőlgy részére?
Sziasztok!
Mai napra (hétfő) keresek hölgyet vagy párt, Szépvölgyi parkoló vagy nudi a Duna parton.
Igényes pasi vagyok
Írj privatban
Mai napra (hétfő) keresek hölgyet vagy párt, Szépvölgyi parkoló vagy nudi a Duna parton.
Igényes pasi vagyok
Írj privatban
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is Dél-Dunántúl
Tangában eléd guggolnék....
Tangában eléd guggolnék....
Bi aktív dominqns pasit keresek Ózdról és környekéről helyem van ... használj ...
Sziasztok. Miskolc vagy Szerencs környékéről valaki?
Sziasztok
Hölgyet massziroznék, kényeztetnék , párokhoz csatlakoznék a vitorlásomon
Hölgyet massziroznék, kényeztetnék , párokhoz csatlakoznék a vitorlásomon
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad
Sziasztok!
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.
Belső üzeneteket olvasom.
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.

Belső üzeneteket olvasom.
Most a 20 kerűletbe leszopnálak akár autódban is
SZOMBATHELYI Lányt,Nőt vagy párt keresek Hölgy aktivitással!Pasik kizárva.Aki(k) megdugna Strap-onnal!Búvó hely van ha kellene.Csak felcsatolható játékszered legyen.Semmi mást nem szeretnék csakhogy megdugd a fenekem.
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.