Bp 10 kerben szopnék most
Penteken delelott holgy akit alaposan megdughatok ? Irj batran, es szexeljunk egy istenit!
Debrecenbe cumiznék masztiznék férfias macis pasi vagyok diszkrét ápolt helyem van.
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Ma estére keresek kanos pasikat minden jóra. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Sziasztok!
Holnap ( pénteken) Siófokon ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Szeretem az izgalmas helyszineket, szitukat!
Írjatok!
Holnap ( pénteken) Siófokon ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Szeretem az izgalmas helyszineket, szitukat!
Írjatok!
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely lesz. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Sziasztok
ma estère pár? Jelenleg egyedül keresek:P 18cm^ magas vekony ápolt srác vagyok! Szigetszentmikloson van helyem , de utazni is tudok

Valaki Tata, most?
Sziasztok!Hölgyet vagy Párt keresek még ma ejszakára!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Csak kukkolás is érdekel
Zoli

Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Diszkrét vékony fiú vagyok.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Szombathelyen keresek Lányt vagy Hölgyet aki felcsatolhatóval le és megrendezne.
PASIK NEM ÉRDEKELNEK!!!
PASIK NEM ÉRDEKELNEK!!!
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Helló Hölgyek.
Mai nap , fél kilenc után 1 laza kaland pest vagy szűk környékén
Mai nap , fél kilenc után 1 laza kaland pest vagy szűk környékén

Aktív budapestit szopnék.
Valaki most Újpesten?
Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napot!
További Szép napot!
Fehetvar vki laza jokira szabadban?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Hölgyek, szex Budapesten vagy környékén? Autóban is...

Aktív budapestit szopnék.