Ma délután Csepelen szopatnék,szopnék
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Most Csepelen szopnék, szopatnék
Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik a nagy és vastag intimet! Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj bátran!
Ma este hölgynek, párnak forrósítanám fel a hangulatát! Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Lassan végzek az irodában, és sajnos megint nem bírok magammal. Ha van nő vagy pár, akik kalandoznának, privátban elértek.
Mai nap aktív pasit keresek egy kis huncutkodásra, előtte egy kis masszázs is belefér én passzív vagyok.Helyem van Kecskeméten.
Sziasztok! Ma Debrecenbe hölgyel találkoznék a Nagyerdőn. Az üzeneteket privátba kérném elérhetőséget is!
Ma délután/ este dél pest környékén szopnék, illetve bele is ülnék egy jó farokba, ha úgy alakul. (Már rég csináltam és nagyon izgat) Kocsim van. Üzeneteket privátban várom!

Mai nap aktív pasit keresek egy kis huncutkodásra, előtte egy kis masszázs is belefér én passzív vagyok.Helyem van Kecskeméten.
Kellemes estét.párral, hölggyel találkoznék , akinek van kedve ismerkedhetnénk
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Szegeden hellyel rendelkező férfit keresek
Ma kora délután szopnék, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén helyem van.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok!
Ma fél 5 és fél 6 között a Glory-ban leszünk a barátnőmmel (25 éves). A kabinoknál ápolt!!! fiúkat szopnánk közösen. Ha esetleg jönne lány az is szuper lenne, mert imád pinát nyalni bnőm.
Ma fél 5 és fél 6 között a Glory-ban leszünk a barátnőmmel (25 éves). A kabinoknál ápolt!!! fiúkat szopnánk közösen. Ha esetleg jönne lány az is szuper lenne, mert imád pinát nyalni bnőm.
Sziasztok! Ma este sportos srác Demjénbe?
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Kölcsönös mazti, orálra keresek partnert, jó lenne ha lenne helyed ...
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék