Szaisztok
Mai napra keresek alkalmi szexpartnert esztergomban. Nem vagyok szívbajos. Írj és találkozzunk.
Mai napra keresek alkalmi szexpartnert esztergomban. Nem vagyok szívbajos. Írj és találkozzunk.
Ma délután - este - éjjel Pest vármegyében - Budapesten hölyet, lányt, pár női tagját elkényeztetném nem átlagis farkammal. Férfias, kemény férfi vagyok. Intelligens. Tiszta. Humoros. Klubba, amár sima táncos helyre is szívesen elkísérlek, elcsábítalak
Privátban egyeztessünk mihamarabb, hogy tudjam tervezni a napomat

Sziasztok
Párral vagy hölggyel kalandoznék
Párral vagy hölggyel kalandoznék

Sziasztok igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Hely van.
Sziasztok!
Átlagos méretű és gyors tüzelésű partnert keresünk.
Átlagos méretű és gyors tüzelésű partnert keresünk.
Zalaegerszegen péntek, szombat, vasárnap, hétfőn este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Csongrád- békés megyéből vki? Vagy erre járóban? Akár autós tali? Bi, rendszeresen sportoló, jó képű, borostás, férfias srác vok
Sziasztok! Hölgyet, barátnőt, feleséget akár a párja előtt kényeztetnék ma este .. Eger, Gyöngyös, Hatvan, Jászberény, Pásztó és környékein…
Szfvár és környékén keresem hölgy partnerem. Nem baj ha nem vagy független.
Sziasztok! Hölgyet, barátnőt, feleséget akár a párja előtt, kényeztetnék ma este. Eger, Gyöngyös, Hatvan, Jászberény, Pásztó és környékein …
Fogadni tudó hölgyet vagy párt keresek az 50 feletti korosztályból ma estére. 40-es megbízható, ápolt, igényes hetero pasi vagyok.
Ózd kke valaki(k) 2 körül?
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?privi
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?privi
Ma este vagy holnap NAGYKÁTÁN valakivel orálkodnék, akár viszonzás nélkül is.
Csepelen passzív van?
Ápolt 60-as nem független pasi, hölgy partnerét keresi Bpesten, kor alkat nem számít légy ápolt.

Duci feleség dugására keresünk egy 40 körüli,ápolt,nemdohányzó,nyaláscentrikus pasit,ma késő estére.Nagyobb,vastag intim méretű, pasit keresünk,aki több menet is bír.
Cuckold,blowbang,wifesharing,fisting,creampie dolgokra.
Jelen !
(Ez egy válasz Zoan7981 üzenetére (2024. 06. 28. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 28. péntek 09:15

Duci feleség dugására keresünk egy 40 körüli,ápolt,nemdohányzó,nyaláscentrikus pasit,ma késő estére.Nagyobb,vastag intim méretű, pasit keresünk,aki több menet is bír.
Ma Akarattya környékén lazulok strandolás és persze tali partner lenne a legjobb..